Dexter...

l

Jag har inte föjlt någon serie på länge. Men nu har jag och Henrik börjat titta på Dexter, som är en spännande serie.  Igår satt vi uppe till 4 på morgonen och tittade, så det fick bli sovmorgon idag.

Dexter, huvudpersonen i serien, blev som liten adopterade av en polis som hittade pojken på en brottsplats när han bara var tre år gammal. Nu har han gått i sin pappas fotspår och arbetar som kriminaltekniker och analyserar blodspår. Även hans syster arbetar som polis. Utåt sett är Dexter en helt vanlig person som trivs med sitt arbete och älskar att umgås med sin flickvän och hennes barn. Men Dexter bär på en mörk, fruktansvärd hemlighet. Det är inte bara i arbetet som han är intresserad av blod utan han har en sjuklig passion för det och är en seriemördare! Redan när han var barn såg hans pappa att Dexter hade en sjuklig drift så han lärde honom att agera normal utått sett och ta ut sitt begär att döda på hemska brottslingar istället.

Att serien utspelar sig i Miami är en av anledningarna till att det är spännande att titta. Vi har redan sett hus och platser som vi besökte under semestern. Det är konstigt, trots att Dexter är en seriemördare och serien är väldigt blodig och otäck så "hejar" man på honom och han blir en form av en anti-hjälte.
Kommentarer
Postat av: Johanna

Efter att vi haft vänner här på besök som var riktiga Dexterfan har jagoch T också börjat titta. Vi är dock på första avsnittet ännu. Gillar ni serien och hur långt har ni sett? Tydligen visas den på kanal 6, men ni tittar kanske på datorn? Kram

Postat av: Sofia

Hade bara hört lite grann om serien och den lät inte så intressent men jag börjar faktiskt fastna för Dexter mer och mer! Vi har nog sett ungefär halva första säsongen på datorn. Hur är det med dig annars? Börjar du oxå jobba på måndag?

Kram!

2008-08-08 @ 23:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback