Tonic i Tranemo

Igår var vi i Tranemo för att fira henriks syster som fyller 40-år. På vägen dit stannade vi i Sjögunnarsbo och hämtade upp Henriks supertrevliga kusin Magnus. Det är så vacker när man åker dit, uppför en lång backe med hjorthagar .

Henriks syster Katarina hade verkligen ställt till med stort kalas. Det var säkert 50-60 gäster. Kvällen började med tipspromenad med frågor om Katta. Jag kunde inte så många frågor men hamnade som tur i  ett duktigt lag. Sedan var det tävling på dammen med radiostyrda båtar. Efter tävladet var det middag med god pajbuffé. Godast var guacomalen. Har nog aldrig ätit så fantastiskt god advokadoröra. Det var bordsplacering med varannan dam och herre. Jag hamnade i ett trevligt sällskap och vi kom faktiskt in på ämnet blogg. De andra var lite tråkigt och tyckte det var helt meningslöst att läsa/skriva bloggar. Visst kan det vara meningslöst kanske men så ack så underhållande!

Middagen avslutades med maräng/bär tårta och kaffe. Sedan var det dags för mig och Henrik att hoppa in  och jobba i baren. Det var riktigt roligt och vi stod där mest hela kvällen. De flesta gästerna beställde gin och tonic. Tur eftersom vi inte är så bra på mer avancerade drinkar.

Det blev en sen kväll och vi var nog inte hemma förrän vid halv fyra. Eftersom vi var full bil när vi skulle åka hem så fick yngsta passagerare ligga i bageutrymmet. Yngst var ju näsan två meter långa Henirk som fick ligga dubbelvikt hela vägen hem. Men det gick bra det med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback