Toppen jul!!

Vilken bra jul det har varit!! Bästa på länge tror jag minsann..

Bara det att det har varit en sån jobbig tid innan jul med massor av stress och press gör att det var underbart att bara få krypa upp i soffan, knäcka nötter och klä granen..

Julafton var kalasbra..med fina klappar (bland annat en digitalkamera) , god mat och sällskapssspelande..

Juldagen..var även den hur go som helst..först åkte vi ut till Torpet i skogen, grillade korv och frös så vi skakade trots att jag hade en mycket käck mössa på mig med öronlappar..;) Sedan halvsov vi fem kusiner framför brasan i kakelugnen, på en liten sackosäck.. på kvällen var det kalasande!! Oj så skoj det var att gå ut med Jessica!! Vi kom på att det var alldeles för längesedan vi kalasade ihop!! Måste göras om snart :)

Annandag jul: Mådde efter gårdagen inte speciellt bra..utan genomled mest dagen..småslumrade i sängen, soffan och fotöljen..Det var ändå trevligt med släktmiddag och kalkon..

God jul och Gott nytt år!! / Sofia

Adjö!

Tycker det är jättejobbigt att säga hejdå till folk!!Nattliga samtal

Fick en smärre chock när telefonen ringde kl ett på natten och blev inte mindre förvånad när jag hörde vem det var och vad personen ville berätta..

Efter detta blev jag självklart tvungen att springa över till Johanna och berätta om samtalet, underbart att ha någon som lyssnar och som finns så nära!!  Oj vad jag kommer sakna våra pratstunderl!! Stannade kvar och pratade fram på småtimmarna..att två personer som träffas nästan dygnet runt kan ha något att prata om..detta är märkligt men väldigt trevligt!!

Måste få några timmars sömn nu innan det är dax att ta tjuren vid hornen!!

Sov sött!!

/ Sofia, mitt i natten...

Osnutna näsor

39265-5Utspilld julmust, osnutna näsor och en chokladig hand som klappar dig på kinden..kan det vara något att ha??

Ja faktiskt, när man samtidigt får massa kramar, läsa sagor och någon som ropar hejååå fia så kan det vara riktigt mysigt :)


Idag har jag varit på vad man nästan kan kalla en form av anställningsintervju..som tur va så hade jag ingen aning om det..hade nog varit nervös om jag visste att personalen på förskolan jag ska jobba på, kollade hur jag var med barnen och om de kan tänka sig arbeta med mig..

Vill bara meddela att det verkar som det blir snö till jul!! Nästan så man får lust att springa ut och göra en snöängel..får hålla tummarna för att snön ligger kvar så att man får lite julstämning..fick i.o.f sig lite mer idag när jag hjälpte mormor med granen och att plocka fram tomtar..får värma lite glögg och tända ljus så kanske julfaktorn kan stiga ytterligare ;)
                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                     39265-4


Torsdag och Tid över

Idag har jag tagit mig tid att göra allt som man inte har hunnit i veckan som städa och tvätta. Smarta jag hällde ut kaffe på mitt överkast så tur för mig att jag har tvätt tid..hehe

Nu har jag & Johanna haft lite eftermiddags mys med kaffe, och oboy till tonerna av Josh Groban..

Men nu är det dax att göra sig iordning för kvällens äventyr..Va skoj det ska bli!! Vi ska bara trippa in på biblioteket i party outfiten först..hihi

39265-3


Bergochdalbana

Upp Upp Upp och Ner Ner Ner!!

Kill i magen och en hisnande berusande känsla..

Visst är livet många gånger som att åka bergochdalbana..ibland känns det som man befinner sig allra längst ner på botten och ibland är man nästan uppe bland molnen och svävar..

Vart befinner jag mig just nu?? Någonstans mellan fisk och fågel tror jag..I veckan har jag ju fått en stor och rolig nyhet .Samtidigt så finns det så mycket som man lämnar bakom sig när det börjar närma sig slutet på en del i livet, nämligen studentlivet..Hela hösten har varit en virvelvind av fester,shopping, och roliga saker men nu blir det till att vända sida i boken till ett helt nytt kapitel som handlar om jobb, ansvar och allt vad det innebär..

Men det är bara en liten mindre detalj..jag vill fortfarande kunna luncha, fika, sitta uppe länge på kvällen och festa mitt i veckan..Det och att jobba som fröken går inte riktigt ihop sig...he he

Visst är det dags att gå vidare nu så att man inte står och stampar på samma ställe hela tiden. Önskar bara att jag visste vart jag vill styra mina steg ..förhoppningsvis får jag förr eller senare en snilleblixt och hittar min egna lilla plats på jorden :)

"Slutet är bara en början på något nytt"??39265-1

Världspremiär för min blogg!!


Natten går tunga fjät!

Vad det innebär att gå tunga fjät har jag ingen aning om? Men däremot har jag sett små vitklädda stjärnögda barn glida fram och sjunga så fint så fint.

Inte annat än att man fick torka bort en liten tår i ögonvrån. Måste erkänna att det är vuxen varning på att bli rörd av lite sång..hehe..Fast så vuxen som man är i dessa tider så hör väl bara det till!! Lucia är iallafall en fin högtid och som den vuxna människa jag är ska jag inte ut och supa skallen av mig ikväll. Firandet sträcker sig till lite alkoholfri glögg på sin höjd. Annat blir det på torsdag då blir det till att slå på stort..hihi..

Nu är det dax att återvända till pluggandet istället för att sitta här och pladdra..

puss o kram till alla lussebarn!!
39265-2