Världspremiär för min blogg!!


Natten går tunga fjät!

Vad det innebär att gå tunga fjät har jag ingen aning om? Men däremot har jag sett små vitklädda stjärnögda barn glida fram och sjunga så fint så fint.

Inte annat än att man fick torka bort en liten tår i ögonvrån. Måste erkänna att det är vuxen varning på att bli rörd av lite sång..hehe..Fast så vuxen som man är i dessa tider så hör väl bara det till!! Lucia är iallafall en fin högtid och som den vuxna människa jag är ska jag inte ut och supa skallen av mig ikväll. Firandet sträcker sig till lite alkoholfri glögg på sin höjd. Annat blir det på torsdag då blir det till att slå på stort..hihi..

Nu är det dax att återvända till pluggandet istället för att sitta här och pladdra..

puss o kram till alla lussebarn!!
39265-2

Kommentarer
Postat av: Johanna

Att bli rörd av sång och musik tror jag dock inte endast behöver vara vuxet utan mer männsligt. Musik är underbar på det sätt att det kan förena så många människor. Själv låg jag gott och sov medan mina små lussebarn var i kyrkan och sjöng vackert, som de själva uttryckte det. Kram!

2005-12-13 @ 13:43:49
Postat av: linnea

hejhej jag skulle dock inte att börja gråta nenene...hehe

2005-12-13 @ 19:05:04
Postat av: j.b!

hehehe! idag vakna jag 5 min innan vi börja å hann i tid! de du, de e impande! har aldrig cyklat så fort i hela mitt liv...
de va la en fin blogg förövrigt.
ha de!

2005-12-14 @ 11:02:55
Postat av: benkebus...

själv var jag på fängelset och såg ett luciatåg där...det var väl fint men ett jäkla ställe och fira lucia på...tur att man har nycklar...;)

2005-12-15 @ 00:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback