Nyttig Fredag!

Än så länge är det bara lunchdax men jag har varit i farten sedan länge *ler* ..känns härligt att faktiskt utnyttja sin lediga dag istället för att bara slappa bort tiden som jag brukar göra..tss

Började dagen med en långpromendag innan frukost och fortsatte med storstädning..måste ju ha lite fint när jag ska ha förfest i morgon..ser verkligen fram emot att äntligen kalasa och gå ut lite!! Sedan var jag och kastade massa grejer som jag har rensat ut som kläder och papper..lite vårstädning med andra ord :)

Kvar på listan är att jag ska åka ut till Lager 157 och prova en kofta som jag såg när jag var där med älsklingen i veckan, och kika lite på trädgårsmöbler till balkongen..och ringa lite samtal..


Ägg och raggarbilar!

Ägg i alla möjliga former, påskmust och god mat..När det är helg måste man ju få äta gott :) och det har jag gjort minsann..

Det har varit underbart med lite ledighet!

I helgen har jag gjort nåt oväntat. Nämligen åkt raggarbil!! Hihi..jag är en ragarbrud numera ;) Jag, Henke, Tomas, Henrik R och Louise var på bilmässa i Jönköping. Det var faktiskt ganska roligt men toook mycket folk så man kunde inte se så mycket. Det var lite blandade känslor att va raggare måste jag säga. Återupplevde lite tonårsminnen ;) Det är häftigt att känna vinden i håret och den höga musiken men mindre roligt att sitta inklämd mellan två bjässar till karlar..varav den ene spiller öl på mig och är väldigt väldigt full..inte min karl då så klart! Han var en prins och såg till att inte jag kom bort på mässan :)

Annars så har jag partajsat lite i helgen, umgåtts med familj, släkt och vänner och haft den allmänt mysigt!

39265-14

söndagmorgon

Som vanligt så rusar bara helgen förbi..

Skönt att nästa vecka är påskveckan så man får lite extra ledigt :)

I helgen har jag o henke ätit tacos och kollat på Ice Age 2..den va skojsig..och så har vi firat therese..var så mätt på alla godsaker som hon bjöd på att jag rullade hem..

I går var jag och henke med hans föräldrar på Trädgårdsmässa..hittade en pool för 150.000..vill ha!! Sätter den högst upp på shoppinglistan..hehe.. Sedan var vi och tittade på nyfödda lamm..ååå..de var de sötaste, där de vinglade omkring på sina rangliga ben och bräääkte..
Måndag igen..

Aaahh...

Var helt säker på att jag hade fått magsjuka när jag vaknade i morses. Mådde pyton och hade ont i magen. Men nu verkar det ha släppt *håll tummarna för att jag inte är sjuk*

I helgen har det verkligen varit fullt upp! I fredags var jag o Henke och tittade på bil. Han kanske ska köpa en V 70. Det roliga var att det är inbyggd Tv och hemmabio...najs om det blir bilsemester i sommar :)

I lördags var jag på shoppingtur med therese..vi hade hur kul som helst! Köpte bara två par örhängen men men man kan ju inte fynda jämt..På kvällen sprang jag o Henke mellan kalasen. Först var vi på Jespers 20 års fest och sedan på en inflyttningsfest..Båda var så trevliga så..

Skönt att söndagen var lite lugnare, var och tränade men kompenserade detta med att äta pizza..hihi..