God jul!

Julen har verkligen sprungit förbi!!

I fredags var jag o H och julhandlade. Först köpte vi en gran. Har aldrig tänkt på att man behöver så mkt till den! Blev nästan ruinerad på alla grantillbehör som belysning, stjärna, kulor, glitter, julgransfot, och julgransmatta. Men nu behöver inte inte köpa allt det till nästa år som tur är.

På lördagen gjorde jag och lillasyster knäck och ischoklad i fina röda hjärtformar och ett pepparkakshus med polkagrisar på taket.

På julafton hade jag o H lite eget firande på morgonen. Vi bytte julklappar och myste. Jag fick en digitalfotoram av H. Jättefin!!
http://www.webhallen.com/prod.php?id=58346

av familjen fick jag bland annat kläder, en prickig skjorta och en svart kofta, en klocka, ett jättefint halsband, vas, duk, ljuslykta, spel: master of television, och två böcker.

På juldagen firade jag och älskligen vår årsdag!! Inte klokt vad tiden går fort. Vi lagade en romantisk middag och myste. Sedan gick jag en sväng till Labbe och bytte julklappar med henne och Therese. Fick badgrejer av båda så det blir mkt hemmaspa framöver! Sedan var det kalasdax. Vi hade förfest här hemma och gick sedan ner på stan en sväng.

Idag annandagen är det snart dax för kalkonmiddag hemma hos mamma o pappa. Ska även fira morbror som fyller 50.

God JUl o Gott nytt år!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback