Oväntade möten

Igår när jag var och julhandlade i Borås sprang jag helt plötslig på Åsa! Det var jätteroligt att träffa på henne, eftersom vi inte har setts på år och dar. Jag fick även chansen att spana in hennes karl :) Längar till återträffen i januari!!

Idag skedde ännu ett oväntat möte när jag och Labbe fikade , träffade vi på en gammal klasskompis från gymnasiet. Kände först inte igen henne men det var jätteroligt att höra vad hon hade för sig ( reste, var reseguid och skulle till oslo o grekland) hon i sin tur hade sprungit på en annan gammal klasskompis i London, det visade sig att de bara bodde några kvarter från varandra.

Världen är liten..minde än du någonsin tror!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha ha, va han en golf kille? Efter att jag och Tobbe varit hos dej tog vi turen förbi Åsa å hälsade på. Fick tyvärr inte träffa Björn, men dock se vart de kommer leva sina liv, förhoppningsvis en lång tid framöver. Hur är det med dej? Är du klar med alla julklappar?

Postat av: Anonym

Hi hi..ja han såg nog lite golfig ut :) och så såg han snäll och trevlig ut med. Med mig är det bara bra. I morgon ska vi köpa gran, köpa de sista julklapparna och göra julgodis, så det är fullt upp och så kommer lillasyster hem oxå. Hur har du det med julklappsinköpen? kram!

2006-12-21 @ 08:31:52
Postat av: Johanna

Jag har äntligen blivit färdig, men i år skall jag säga dej, har det rent ut sagt varit ett helvete. Shit va svårt deta har varit. Men som sagt, färdig. Vart skall ni fira jul?

2006-12-21 @ 10:24:10
Postat av: Anonym

Till henke har jag haft jättesvårt att hitta på något men till familj o släkt har jag o jenny delat på inköpen så det har gått ganska lätt :) Vi ska fira hos både min familj o henriks..hur firar ni?

2006-12-21 @ 16:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback