Kalas Helg!!

Vilken trivsam lång helg det har varit!

I torsdags slutade jag tidigt och kunde då passa på att åka till Lerum och hälsa på Johanna. Hon har en jättemysig lägenhet. Vi åkte in till Göteborg och gick loss på böckerna på bokmässan. För mig blev det tre fynd. Jenny S, Kvinna i Grönt och Inget enklare än så. Hoppas att de kan ge en stunds spännande läsning. Vi avslutade heldagen med te,scones och semlor. Mys!

39265-1039265-939265-8

I fredags tog jag och min karl sovmorgon och sedan var vi och lunchade. Henrik har klippt sig och jag blev helnöjd med reslutatet :) Sedan var vi och drack kaffe med mamma och på kvällen var det lite kalasande hemma hos honom.

I lördags var det mer kaffedrickande som stog på progammet fast nu var det med hans mamma istället. På kvällen åkte jag till Borås och gick ut med tjejerna. Vi hamnade på finsk förfest med smörgåstårta. Lite udda..hehe..men trevligt..ute var det inte så kul men det var skönt att komma ut och se lite folk för en gångs skull!

Helgen avslutades med OS-GULD i hockey !!!!!! Hur gött som helst. Jag och syrran ska fira med step-up!

Puss o Kram/ Sofia


Alla Hjärtans dag!

39265-7Idag är det St: Valentinsdag!

På jobbet har vi pysslat. Barnen gjorde teckningar som vi sedan gjorde Alla Hjärtansdag kort åt deras föräldrar av. Vi skrev : till mamma och pappa på alla Hjärtansdag från Erat Hjärta! Sött!!

Sverige firade ju dagen med att ta två OS-Guld!! Gött!!

Det är inte klokt att det fortfarande ploppar in examenspresenter förresten. Igår fick jag en och löfte om en annan idag.

Själv har jag firat denna dag i romantikens tecken med mitt alldeles egna Hjärta. Vi åt romantisk middag och jag fick en fin present av honom :) Sötisen!!!

Puss o Kram på alla hjärtansdag!!


Gamla minnen!!

Igår slog jag och Labbe klackarna i taket!! Vi hade en helkväll med vin och drinkar och sedan utgång!!

Oj vad konstigt det kändes att gå ut i hemstaden, varenda människa man mötte ute var man bekant med på ett eller annat sätt..träffade människor från förr..från ett liv som såg helt annorlunda ut och som kände mig som en person som inte har några likheter med den som jag är idag..Men skoj var det!!

Träffade på min gamla bästis..jag älskar dig ropade hon..Trevligt att någon gör det..hihi..