Konstig konst
39265-30

Idag har det varit fullt upp som vanligt. Först var jag och mamma och köpte gardintyg till vardagsrummet och sovrummet. I vardagsrummet blir det ett rött svart mönstrat tyg och i sovrummet ett luftigt vitt tyg. Måste hitta något till datarummet och köket oxå!!

Sedan var vi och shoppade lite kläder och efter detta på vernissage hos en konstnär..tyckte väl att tavlorna var så där..Flera av tavlorna föreställde en tjur i olika färger..jag är inte en person som skulle vilja ha en tjur på väggen men det finns säkert de som tycker det är väldigt tjuuu (r) sigt ;)

Resten av dagen har jag strykt tvätt och lagat mat..har helt plötsligt förvandlats till en desperate housewife!!

I kväll kommer nog Labbe över en sväng..ska bli kul när hon får sin nya lägenhet..kommer säkert bli riktigt mysigt!! Känns som om alla flyttar på samma gång! Karin är ju oxå i flyttartagen..=)

Ett ljus i mörkret

och inte bara ett utan hundratals ljus lyser ute på kyrkogården, så vackert!!
Hela släkten var och tände ljus i minneslunden där farmor och bertil vilar och på morfars grav, det brukar vi alltid göra under allahelgonahelgen.

Idag har för övrigt varit en slapp dag. Henrik och Louise sov över för vi drack lite vin igårkväll..de andra kollade på film medan jag spelade dataspel..svårt att slita sig när man har kommit in i det *ler* Sedan hade vi två visningar på min Henriks lägenhet..håll tummarna för att någon vill ta den tidigare!! Vi fick som vanligt panikstäda för hyresvärden ringde och sa att han kommer om en halvtimma..

Har även fikat hos mormor..kusinerna var där..de har varit i London och sprang på både Jackass gänget och Patrick Swayze

39265-29