Jag ska flytta!!

Äntligen äntligen har vi hittat en lägenhet, en ljus och fin trea med vita väggar och trägolv..två förråd och garage..är toppen nöjd..det enda minuset är att hyresvärden är en kvarleva från forntiden med de gulaste tänder man kan tänka sig och sådana där torra gamelmanshänder..

ett rum blir sovrum, ett vardagsrum och det andra rummet får bli datarum eller kontoret som vi kallar det..haha

För övrigt har det varit en toppenhelg med mkt kalasande =)

/ SamboSofia

Hipp Hipp Hurra!

Väckte födelsedagsbarnet idag på morgonen med frukost på sängen och en minitårta med sifferljus på.

Som tur va verkade han glad för sina födelsedagspresenter! Va svårt det är att köpa presenter till killar, speciellt till kräsna killar..Men lyckades iallafall hitta ölglas, en dvd med depecehe mode och en grå luvtröja från H&M..den var väl kanske lite kort i ärmarna..men han var väldigt fin i den..tog på sig den när han gav sig av till sina föräldrar för att låna formar till maten som vi ska laga till kalaset..det tog jag som ett gott betyg =)

Efter att H.s familj har varit här blir det kompiskalas på kvällen..egentligen har jag massor att göra men det blir lätt att man hamnar framför datorn en stund till..Längtan!

Två dagar kvar..

Sedan får jag hålla armarna om dig och krama dig hårt!

Vi ska babbla i munnen på varandra, retas, bråka, bli vansinniga på varandra, skoja, och bara umgås som bara systrar kan!!