Väntan

Att vänta är det mest tärande som finns! Timmen har passerat midnatt för längesedan, och jag skulle bara vilja dra täcket över huvudet..men måste vänta lite (förhoppningsvis) till

Idag har förövrigt varit en toppen dag =) Jag, mamma, moster och yngsta kusinen var på bokmässan.
Jag inhandlade två böcker, en av Johanne Hildebrandt och en som heter tre svarta kjolar. En jättepraktisk bok som handlar om allt från hur man rensar avloppet till hur man klär och sminkar sig med elegans =)
Köpte även en handdocka i form av en liten kanin som jag kan använda i min grupp på förskolan. Fick en gratis bok av  Wirginia Wolf och två serietidningar. Jag och Linnea hittade även roliga fusk tatueringar på Liza Marklund och Jan Gillou.

I kväll har jag och Labbe varit ute och ätit och sedan åkte vi hem till mig och åt underbart god glass med bär och pistagenötter..mums!

tårar och rosor

Kan något torka dina tårar bättre, än när den som man älskar oväntat ringer på
dörren med ett fång rosor i famnen??

Kaniner och chokladpraliner

Idag var jag och hjärtat på Liseberg med hela hans familj, mamma & pappa, syskon med respektive och syskonbarn.

Vi gick för oss själva och åkte en massa karuseller. Otäckast var höjdskräcken, en mardröm för någon som mig som faktiskt lider av höjdskräck! Roligast var nog balder =) Efter alla åk spelade vi bort en massa pengar på chokladhjulen..henke vann marabouchoklad och jag vann paradis! Kan väl säga att jag var i paradiset efter den vinsten för jag brukar verkligen inte ha turen på min sida.

Nu ska jag dricka te och äta upp min vinst ;)

Skogens guld

Igår var jag och eh svärmor (skumt det känns att skriva det) på skogspromenad med hundarna.

Det var en riktigt fin höstkväll men Henrik var tröttis så han låg kvar i soffan och tittade på barnprogram istället..tss

I skogen hittade vi massor med kantareller , det lyste gult lite överallt..39265-28

synd för mig att jag inte tycker om svamp..men bra för Gertrud som fick alla som jag plockade med..

Hade ett långt och intressant samtal på vår drygt timmeslånga promenad..

I helgen händer:

* ikväll blir det filmkväll med Labbe..jag är sugen på någon romantisk komedi och smågodis
hoppas hon är det med 39265-27
* I morgon ska vi åka till Liseberg med Henkes famil..skoj!!


Lyxshopping!

39265-26

Idag har jag unnat mig en riktig lyxpresent. Har köpt en armband från Thomas Sabo med två berlocker.  Gick på strax under tusenlappen. En bokstav och ett rosa hjärta.Hade gärna köpt fler men plånboken räckte inte riktigt till det. Nästa månad får det nog bli några fler. Tycker det är så fint och personligt med berlockarmband.