Väntan

Att vänta är det mest tärande som finns! Timmen har passerat midnatt för längesedan, och jag skulle bara vilja dra täcket över huvudet..men måste vänta lite (förhoppningsvis) till

Idag har förövrigt varit en toppen dag =) Jag, mamma, moster och yngsta kusinen var på bokmässan.
Jag inhandlade två böcker, en av Johanne Hildebrandt och en som heter tre svarta kjolar. En jättepraktisk bok som handlar om allt från hur man rensar avloppet till hur man klär och sminkar sig med elegans =)
Köpte även en handdocka i form av en liten kanin som jag kan använda i min grupp på förskolan. Fick en gratis bok av  Wirginia Wolf och två serietidningar. Jag och Linnea hittade även roliga fusk tatueringar på Liza Marklund och Jan Gillou.

I kväll har jag och Labbe varit ute och ätit och sedan åkte vi hem till mig och åt underbart god glass med bär och pistagenötter..mums!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, köpte du fördömd? Jag har Johanne Hildebrandt´s första två böcker, men har ännu inte fått tummen ur att läsa dem. har hört att det skall vara bra... Hade du det najs på bokmässan annars?

Postat av: Anonym

Absolut..fast det beror på vilket humör man är på.
Har du läst underbar och älskad? Den var ju riktigt skojig =) Var du på bokmässan? Hade trevligt, fast lite väl trångt och varmt ibland..Kram!

2006-09-25 @ 20:43:37
Postat av: Johanna

Underbar och älskad av Martina Haag? Ja, den har jag läst... tror dick att jag hade allt för höga förväntningar och därför blev inte boken lika bra som jag hoppats. Var på bokmässan ja, mycket folk och vi var inte där så länge, men hade det trevligt ändå:)

2006-09-26 @ 13:18:23
URL: http://framtidstankar.blogg.se
Postat av: Anonym

hörde att den ska bli film oxå..hade tvärtom ganska låga förväntningar så jag blev överraskad positivt =)

2006-09-26 @ 18:29:58
Postat av: Johanna

Mm, vi "träffade" martina på mässan, hon verkade vara en "go" tjej

2006-09-27 @ 13:18:05
URL: http://framtidstankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback