3:dje advent

3:dje advent..Inte klokt att det bara är en vecka kvar till julafton! Har ingen aning om vart december har tagit vägen?? Men gissar på att julstämningen inte har infunnit sig eftersom det har varit sjukt mkt att göra på jobbet (och mer lär det bli) och att det gråa och trista vädret har gjort sitt. Lever på hoppet och tror att det ändå kommer bli snö på julafton..

Hittills har det varit en jättebra helg. I fredags stressade jag hem från jobbet och hoppade in i duschen. Sedan var det dax att träffa Labbe och Lina. Planen var att gå ut och äta tillsammans. Men istället var vi hemma hos Labbe och drack glögg och vin. Lyssnade på musik och tjötade. Men efter ett tag blev vi jättehungriga, tyvärr var klockan för mycket då för en matbit så det fick bli kebab istället :)

Efter att vi hade stillat hungern tog vi en en sväng på hotellet. Medelåldern var hög och det var inte många vettiga människor ute. Men vi hade kul ändå :)

I lördags åkte jag och Jenny till Jönköping. Hade inte så mycket förhoppningar på att hitta julklappar men dagen flöt på hur bra som helst. Lyckades hitta en parkering nära ingången och trots att det var mycket folk så köpte jag och Jenny färdigt alla våra julklappar. Det är bra att vi köper så många tillsammans för då är det lite lättare att komma på bra presenter.

I dag, söndag, har jag städning på schemat. Måste ju få det lite julfint hemma :) ska även skriva julkort och börja slå in julklappar. Får se hur mkt som hinns med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback