Adventstider..

Ojoj..tiden går så fort att man knappt hinner med!

Det är inte klokt att det redan är december. Idag har jag städat lägenheten och adventspyntat med ljusstake och stjärnor i fönstrena. Det är så mysigt när man är ute igår i vintermörket och ser ljus lysa överallt.

November sprang som sagt förbi i en rasade fart. Att tiden har gått så fort tror jag mycket beror på att man har så fullt upp på dagarna. Jobbet går i 120 km/ h. I

början av månaden var vi i malmö, det känns som en evighetsedan. Det var en jättemysig helg. Kan inte tro att vi faktiskt satt på uteserveringar mitt i natten, inlindade i filtar, men ändå, det är knappatst något man skulle vilja göra nu i december rusket.

Hoppas hoppas att det kommer lite snö till jul!!

Shoppade lite kläder igår som jag tänkte kan komma till använding på någon av julfestligheterna. De var verkligen inte min vanliga stil, en tunika i 70-tals stil, lite bohemisk och ribbstickade leggings till..jaja man måste ju förnya sig lite ibland ;)

I november hade vi även återträff för alla som gick ut nian för 10 år sedan. Det var en väldigt märklig kväll..märklig men rolig.

Var även ute och åt grekisk mat med jobbet. Det var en trevligt!

Nu ska jag åka och köpa adventskalendrar til mig och Henke. Hur ska man annars veta när det är julafton??

image95
så här glad var jag på högstadiet reunion!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback