Sängbekymmer och Melodifestivalenmys

Vilken slappardag jag och H hade igår!!

Vi började i.o.f dagen lite effektivt med att åka till återvinningscentralen och slänga H´s gamla säng. Vi skulle bära ut den tillsammans och lyfta på den på takräcket men det slutade med att H fick bära den själv ( jag är ingen bra bärare) Under färden vågade jag knappt andas i bilen eftersom jag var så rädd att sängen skulle ramla av. Vad gör man då?? Tänk vad fruktansvärt pinsamt om den hade ramlat av mitt i en rondell eller liknande. Sa till H att hade det hänt hade jag gått därifrån!! Som tur va gick allt bra och vi är äntligen av med det gamla skrället!!

Efter att ha varit så effektiva förtjänade vi ju lite vila ;) Åkte hem och hade Heros och Lost maraton. Tåls att upprepas, Heros är superbra! Det var bara det att sen hann vi inte så mycket mer den dagen *skratt*

På kvällen lagade vi supergod mat iallafall, potatisgratäng och fläskfilé med pepparsås. Så gott!!
Vi avnjöt måltiden till tonerna av melodifestivalen. Det var en jättetråkig omgång!! Såg bara bidragen, kände att jag inte orkade bry mig om vem/ vilka som gick vidare. Istället tittade vi på Beck, Advokaten. Den var ganska bra.

Idag funderar vi på att åka till universeum. Kan inte H vakna snart så vi kan bestämma hur vi ska göra!!?

Akut till Akuten

Igår kväll låg jag och halvsov framför TV..Hade en riktigt tuff dag på jobbet så först somnade jag ifrån Top Model (undra vem som åkte ut?). Helt plötsligt stod H i sovrummet, hade kommit hem en timma tidigare från jobbet och sa att vi måste åka till akuten!

H hade fått kemikalier i ögat på sitt jobb och han såg lite suddigt, det sved och stack i ögat. Först ringde vi sjukvårdsupplysningen och sedan till 112, giftinformationen. De sa att H borde åka in till sjukhuset, så det var bara för mig att dra på mig kläderna och sätta mig vid ratten.

Det var snöoväder ute och på hemvägen var vi otäckt nära att köra av vägen.

Vi hade tur i oturen och slapp de långa väntetiderna, fick träffa en doktor som var ganska roligt. Han kom in med munnen full av choklad och sa nåt med att han tyckte att han själv såg ut som Björn Borg.

Det hade inte blivit några skador i ögat som tur va så H fick bara en salva med sig hem till ögat.

Jag somnade nog vid tvåtiden så har fått lite sömn iallafall och som tur är börjar jag kl nio idag.

Underbart att sluta tidigt!!

En gång på fyra veckor slutar jag klockan ett på fredagar. Igår var det den gången!!

Underbart!!

Innan jag gick hem så köpte jag lite godis och en Cosmopolitan, när jag kom hem hade även Solo kommit så jag kröp upp i sängen med godiset och mina tidningar och bara njöt!!

Somnade till en stund, brukar bli trött när jag går upp kl fem..och tog tag i det som jag inte hunnit/ orkat under veckan, som att städa. När jag nästan var färdigt kom älsklingen hem från Göteborg och sedan kom grannen ner en sväng. Han hade med sig muffins så vi fikade och pratade.

Jag och Älsklingen gick sedan upp till mamma o pappa som är bortresta och pysslade lite med katten.

Ytterligare en sväng till affärern blev det, vi köpte räkor, aioli och vitlöksbröd. Titttade på Heros ( verkar vara en spännande serie) och Lets dance.

Somnade mätta och belåtna!

Alla Hjärtansdag!

39265-44
 
Den här fina blomman fick jag från min älskling på alla hjärtansdag! När jag kom hem från jobbet så stog den och väntade på köksbordet. Han är det finaste som finns! Från mig fick han lite små grejer i en röd presentpåse som duschcreme, chokladhjärtan och älsklingscheckar.

På kvällen lagade jag fläskfilégratäng med ris och salllad. Det smakade supergott! Sedan gjorde vi chokladmousse och tog med våra skålar och kröp upp i nya sängen. Njöt av varandras sällskap och den goda desserten. Det blev en väldigt lyckad kväll!

Älskar dig!

Söta drömmar!!

39265-43så här ser vår nya säng ut!!
Var på ikea och införskaffade den idag  =) Köpte ramen, madrasser, bäddmadrass och påslakan...mkt shopping!!  Jag fick en medelhård madrass medan henrik en fast, för han är ju lite större än mig..Känns väldigt vuxet att vara dubbelsängsinnehavare! Kunde inte låta bli att köpa hjärtformade isformar..perfekt till alla hjärtansdag ;)

Fast sängen kommer tyvärr inte förrän på fredag, nog för att vi har mkt plats i V 70:n men det hade blivit lite trångt med allt ihop så får vänta lite till innan vi kryper ner i den.. hoppas att vi bara drömmer söta drömmar i den nya sängen..i natt drömde jag nämligen att jag körde för fort och blev tagen av två fartkameror men bara fortsatte gasa!!

sov gott o dröm sött!! / Sofia