Sängbekymmer och Melodifestivalenmys

Vilken slappardag jag och H hade igår!!

Vi började i.o.f dagen lite effektivt med att åka till återvinningscentralen och slänga H´s gamla säng. Vi skulle bära ut den tillsammans och lyfta på den på takräcket men det slutade med att H fick bära den själv ( jag är ingen bra bärare) Under färden vågade jag knappt andas i bilen eftersom jag var så rädd att sängen skulle ramla av. Vad gör man då?? Tänk vad fruktansvärt pinsamt om den hade ramlat av mitt i en rondell eller liknande. Sa till H att hade det hänt hade jag gått därifrån!! Som tur va gick allt bra och vi är äntligen av med det gamla skrället!!

Efter att ha varit så effektiva förtjänade vi ju lite vila ;) Åkte hem och hade Heros och Lost maraton. Tåls att upprepas, Heros är superbra! Det var bara det att sen hann vi inte så mycket mer den dagen *skratt*

På kvällen lagade vi supergod mat iallafall, potatisgratäng och fläskfilé med pepparsås. Så gott!!
Vi avnjöt måltiden till tonerna av melodifestivalen. Det var en jättetråkig omgång!! Såg bara bidragen, kände att jag inte orkade bry mig om vem/ vilka som gick vidare. Istället tittade vi på Beck, Advokaten. Den var ganska bra.

Idag funderar vi på att åka till universeum. Kan inte H vakna snart så vi kan bestämma hur vi ska göra!!?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hejsan!
Har börjat läsa boken, män som hatar kvinnor, och tycker jag har kommit en bra bit in i den tjocka boken... tyvärr är jag ännu inte fängslad vilket jag är lite besviken över. Hade höga förväntningar vilket kanske gjorde sitt...

Har du hittat nått på bokrean? Själv stänger jag på jobbet idag, men tänkte ta mig en tur till allum för att se om det finns nått skoj kvar till mig. Kram!

2007-02-27 @ 13:06:29
Postat av: Anonym

Hej!
Har helgen varit bra?
Synd att du inte tycker om boken, för mig var det nog en av de bästa deckarna jag läst!
Tror jag ska ta mig en liten kik på rean i morgon. Har inte tänkt köpa något men det är ju svårt att låta bli *ler* Visst var det förra året som vi var på rea i göteborg?
kram!

2007-02-27 @ 17:09:26
Postat av: Johanna

Hej. Ja helgen var bra. Nu har tobbe åkt till alperna för en tid framöver. trodde att jag skulle längt mer än avd jag hittills gjort vilket är skönt... ibland kan det vara jobbigt att längta och vänta:) Jag skall inte säga att jag inte tycker om boken... det är mer att jag inte gillar den så bra som jag hoppats på. Ibland förstör mina höga förväntningar upplevelsen. Själv hittade jag en del böcker igår... det är så himla kul emd böcker, och fint!!Jo, förra året va du å jag där. det va skoj.

Apporå på inget... jag funderar på att klippa mig kort. riktigt kort, vad tror du?

2007-02-28 @ 14:10:13
Postat av: Anonym

Hur länge var det tobbe skulle vara borta?
Skönt att du inte upplever saknaden som allt för svårt . Kan tänka mig att längtandet går lite upp och ner *ler*

Låter roligt att göra en förändring. Du passar säkert i kort hår. :) Labbe har klippt av sitt långa hår, det blev väldigt fint! Kram!

2007-03-01 @ 19:13:30
Postat av: Anonym

Har kommit en bra bit in i boken nu, och äntligen, är det med glädje jag tar fram boken... nu vill jag veta hur det skall gå:)

2007-03-07 @ 15:01:53
Postat av: Anonym

Har kommit en bra bit in i boken nu, och äntligen, är det med glädje jag tar fram boken... nu vill jag veta hur det skall gå:)

2007-03-07 @ 15:01:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback