En jordgubbsdröm!

Igår hade jag o Labbe drinkkväll! Vi blandade en massa goda drinkar :)

Min nya favoritdrink är en blandning med jordgubbsvodka, jordgubbsjuice med lime från Brämhult, lite färskpressad lime och is...det var supergott!! Smakade ungefär som glass!

Vi blandade även andra drinkar som oxå blev goda men som inte riktigt kom upp jordgubbsdrinkens nivå. Andra goda drinkar var Smirnoff Apple med äppeljuice och lime, och baccardi lemon med sprite och lime..

39265-42

Flickan som lekte med elden

Har precis läst ut en ruggigt bra bok! 

Har inte haft något lässug på ett bra tag men det var något med den här boken som gjorde att jag inte kunde lägga ifrån mig den utan körde sträckläsning på hög nivå. Vilket i och för sig var omöjligt eftersom boken är på över 600 sidor.

Flickan som lekte med elden är en fristående fortsättning på Män som hatar kvinnor (har beställt den som pocket) och handlar om Lisbet Salander och Mikael Blomqvist. Lisbet är en väldigt speciell tjej som lever i ett stort utanförskap , trots att hon är mycket intellegent och oerhört duktig på datorer Trots att Lisbet inte är en del av samhället har hon skaffat sig en brokig skara av bekanta på alla möjliga håll. Som journalisten Mikael Blomqvist, proffsboxaren Paoulo Roberto och lesbiska exibitionisten/ kickboxaren Miriam Wu.

Lisbet dras in i en härva av mord, lögner och hemligheter som har koppling till hennes förflutna och Mikael Blomqvist finns vid hennes sida för att nysta hela historien.

Den här boken är nog den bästa deckaren som jag har läst!! Den är väldigt välskriven, spännande, och känns inte som en dussindeckare.

39265-41

Sköna Lördag!

Idag har det varit en riktigt skön lördag än så länge! Började med en välbehövlig sovmorgon och sedan städade jag och fejade. Har bara julgranen kvar nu och i morgon ska den ut med. Skönt att ha fått undan alla julsaker. Efter detta gjorde jag en liten vända på stan. Köpte växter som verkligen piffade upp lägenheten. En orkidée till vardagsrummet, en grön växt till sovrummet och tulpaner till köket.

Jessica kom förbi och vi gick på en promenad  i det underbara solskenet. Har verkligen längtat efter solen!!
Sedan drack vi kaffe och pratade i massor :)

Nu håller jag och Hjärtat på att laga lite mat till kvällen. Blir nog en lugn hemmakväll med mat och film. Igår kväll tog jag det oxå lugnt. Jag o Labbe var här o kikade på Let´s dance och åt världens godaste glass med hallonsås och pinjenötter.

I natt ska det visst bli nytt oväder med stormvarning! Så håll i hatten ;)

39265-40

Gott Nytt år!!

Vi firade nyårsafton med kalas hemma hos oss. Det var riktigt trevligt. Först åt vi middag med några nära vänner och sedan droppade det in fler folk allt eftersom. Några mindre roliga fick vi skicka hem igen.

Självklart fanns champange och raketer på plats!

Kan inte fatta att 2006 redan har blivit 2007!! Några nyårslöften har jag inte avgett..brukar vara så dålig på att hålla dem. Ska bara lova mig själv att försöka 2007 till ett ännu bättre och roligare år än förra året. Om det är möjligt??!!

Gott Nytt år / Sofia

39265-3939265-38