Flickan som lekte med elden

Har precis läst ut en ruggigt bra bok! 

Har inte haft något lässug på ett bra tag men det var något med den här boken som gjorde att jag inte kunde lägga ifrån mig den utan körde sträckläsning på hög nivå. Vilket i och för sig var omöjligt eftersom boken är på över 600 sidor.

Flickan som lekte med elden är en fristående fortsättning på Män som hatar kvinnor (har beställt den som pocket) och handlar om Lisbet Salander och Mikael Blomqvist. Lisbet är en väldigt speciell tjej som lever i ett stort utanförskap , trots att hon är mycket intellegent och oerhört duktig på datorer Trots att Lisbet inte är en del av samhället har hon skaffat sig en brokig skara av bekanta på alla möjliga håll. Som journalisten Mikael Blomqvist, proffsboxaren Paoulo Roberto och lesbiska exibitionisten/ kickboxaren Miriam Wu.

Lisbet dras in i en härva av mord, lögner och hemligheter som har koppling till hennes förflutna och Mikael Blomqvist finns vid hennes sida för att nysta hela historien.

Den här boken är nog den bästa deckaren som jag har läst!! Den är väldigt välskriven, spännande, och känns inte som en dussindeckare.

39265-41

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh ett bra boktips!! Alltid välkommet! Skulle just göra en beställning hos adlibris, som har gratis frakt just nu, och klickar även hem den här. Hur är det annars?

Postat av: Anonym

Har hittat boktips på din blogg oxå =)
Med mig är det bra, fast jag är väldans förkyld. Hur är det med dig? Händer det något roligt i Lerum? Inte så långt kvar tills vi ska ha vår återträff. Skoj!
Kram!

2007-01-16 @ 17:26:00
Postat av: Anonym

Med mig är det också bra. Har delvis börjat på ett nytt jobb som är väldigt spännande. Kan berätta mer om det på telefon nån kväll:)
I Lerum är allt dock sig likt, livet rullar på vare man vill det eller ej. Just nu är allt i alla fall bra. Ja, snart ses vi. Skall bli skoj.... fast igår kom jag å tänka på en dum sak som du å jag gjorde... å då fick jag lite ont i magen:(

2007-01-17 @ 14:27:48
Postat av: Anonym

Va roligt med nytt jobb!! Det vll jag höra mer om!! Usch..undra vad det kan vara som du kom att tänka på? Vi har säkert gjort ett antal "dumma" grejer..Ska du hitta på något roligt i helgen?
kram!

2007-01-17 @ 19:33:53
Postat av: Johanna

Ja till helgen blir det bara roligt, precis vad som händer vet jag ännu inte, men roligt skall jag ha. Eventuellt kommer en vän till mig och tobbe till Götet så då blir det väl till att träffa honom. Vad händer för din del? Du har inga andra bra boktips? Är i "bokköpar-tagen" just nu. Ett tag va jag bara inne på att bara låna på bibblan, men ibland är det kul att ha boken som sin egen.. läsa i sin egen takt.

2007-01-18 @ 09:44:16
Postat av: Anonym

Låter toppen med en rolig helg med vänner =)
Har inte så mkt planerat men på lördag ska jag o Labbe ha drinkkväll..blanda massa olika drinkar och kalasa ;) Henrik sa att du hade ringt i kväll så synd att jag var på möte! Men vi kan väl höras i helgen? Kram!

2007-01-18 @ 20:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback