Första semesterdagen!

Idag är det den första dagen på min semester! Underbart! Låg i sängen halva dagen och läste ut en bok, Blocket av Karin Wahlberg. Det var en helt okej sommardeckar. Sedan knallade jag upp till mamma & pappa och fick fiskgryta till lunch. Det smakade bra :)

Sedan åkte jag och Jessica till Lager 157. Jag hittade ett grått linne från Levis, ett rosa/vitt-randigt linne och två toppar. Mer shopping blir det i morgon då jag och Jenny åker till Ullared! Ska bli riktigt skojigt att åka på en liten utflykt! Efter shoppingen hjälpte jag Jessica att inhandla lite grejer till hennes 25-års kalas. Ska bli riktigt roligt! Undra bara vad man ska hitta på att köpa i present??

Helgen som har varit har jag haft fullt upp. I fredags hade jag o Labbe myskväll, hyrde film och åt kebabrulle! Mitt i natten fick jag åka och hämta min karl som hade varit på firmafest med grill och fiske. I lördags var vi på 40-års kalas. Jag åkte på att tävla om vem som var sötast! Tyvärr vann jag inte tävlingen som gick ut på att äta upp ett godissnöre med händerna på ryggen. Attans! I söndags var jag o Henke på bio, Transformers! Det kunde man inte tro om mig. Det var helt galet. Folk stod upp och apploderade efter filmen!! Men den var faktiskt bättre än vad jag trodde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback