På utflykt till Allingsås!

Idag har vi, jag, labbe o Therese varit i Allingsås!

Det var en hel oväntat utflykt som började med att Labbe frågade om vi inte kunde hitta på något, åka någonstans. Vi bestämde oss för att åka någonstans oväntat ( inte det vanliga som Borås och Jönköping) men som ändå inte låg för långt bort och kom därför fram till Allingsås, som man har hört ska vara en mysig caféstad.

Ringde till Therese för att fråga om hon ville följa med på vår lilla tur. Den tokhurtiga tjejen var på väg på cykel till U-hamn hemmifrån sig. Det är ju nästan fem mil!

Eftersom vi alla var rejält hungriga när vi kom fram till Allingsås så började vi med att luncha på ett mysigt café. När vi fyllt våra magar utforskade vi staden. Hittade en jättemysig chokladaffär där man fick en miniliten varukorg att fylla med de chokladbitar man ville ha.

Avslutade besöket med att fika. Alla tre åt rabarber/jordgubbspaj. Åh så gott! Jag drack en snickerslatte till men den var alldeles för söt. Smakade bara på den men det gjorde ingenting för upptäckte att jag bara hade betalat 6 kr för latten :)

Gud va roligt det är att åka på utflykt! Det borde man verkligen göra oftare. Finns ju massor att upptäcka som inte ligger allt för långt bort.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh utlykter är verkligen toppen. Själv är jag precis hemkommen efter en vinkväll med mor och far nere i hamnen i deras båt. Äntligen har solen hittat hit. Hur är din semester så här långt? Vi har fått gjort massor i huset så jag kan väl inte klaga på regnet, även om jag nu vill ha fint, fint väder. Blir det nån resa hit till Fjällbacka då? Kram å god natt:=)

2007-07-14 @ 00:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback