Midsommar!

image52På midsommarafton var vi bjudna till goda vänner på knytkalas. Har nog nästan inte sett så mycket regn komma på en kväll, som det kom på midsommarafton. Partytältet var helt dränkt med vatten! Vi hade en trevlig kväll iallafall. Med en väldigt trevlig fruktbål som vi gjorde tillsammans. Bål är verkligen livsfarlig ;) Sov över där och var fruktansvärt trötta dagen efter. Låg bara i soffan tillsammans med värdparet, tittade på Tv och åt pizza och bara degade.

Tillslut blev vi tvungna att rycka upp oss och åka hem och duscha för det var dags att grattulera Rikard, Henriks storebror. Han firade hemma hos föräldrarna med god mat och glass och jordgubbar. Jag o Henke avslutade kvällen med att åka och hyra Beck - den japanska shungamålningen. Filmen var ok men inte den bästa Beck jag har sett.

Idag (söndag) är det dags för ytterligare ett kalas. Mormor fyller 80! Jag och Jenny firade henne lite grann på midsommarafton eftersom det är då hon fyllde men resten av familjen var vid kusten så idag blir det tårtkalas.

På något sätt så fyller alla i Henriks o min släkt år samtidigt. Under sommaren avlöser kalasen varandra. Vi började juni med att fira min födelsedag sedan mormor och Rikard.  Första helgen i juli fyller pappa år och helgen efter det så ska vi på 40-års fest då Jonas, Henriks systers man har kalas.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback