effektiv eftermiddag

Idag har jag varit ovanligt effektiv.. =)

Vet inte vart energin kom ifrån, men kan bero på det härliga vårvädret
eller de otaliga koppar kaffe jag har druckit idag...

Har jobbat från halv sju till halv  fem ..sedan  var jag o  mamma  i  skogen och fixade lite björkris till påsk..har aldrig påskpyntat när jag har bott själv , men i år ska jag slå på stort..har även sått gräs och köpt kycklingar och fjädrar..fattas bara att jag dyker upp som påskakärring på skärtorsdagen ;)

Sedan städade jag lägenheten från golv till tak, tvättade och strök all tvätt ..efter denna sysselsättning passar det  ju med desperate houswives på TV ikväll ;)

Helgen som varit..

Helgen började med att jag hade jourstäning på jobbet, så segt!
Slapp iallafall vara kvar till 18.30..Sötisen hade lagat mat när jag kom hem så vi åt tillsammans och åkte sedan och köpte Hemligheten, en Wallander-film och glass med nougatsås. Smaskens!

I lördags var jag på konstutställning med mamma och mormor. Tavlorna var inte så fina men jag gillade färgerna. De var målade i jättefina nyanser. På utställningen fick man skriva en rad med siffror och sedan skulle man välja en färg som representerade varje siffra. Efter detta fick man klippa till små plastband i dessa färger och klistra upp på kartong. Dessa färger skulle stå för vem man är/ vilka färger som representerar just dig. Klurigt!

På kvällen var jag på tjejkväll..åt god mat, drack vin och tittade på melodifestivalen. Jag hejade på Måns. Han har sån utstrålning men det blev ju The Ark som vann istället. Deras låt var ok, men Olas kläder och dans föll inte mig i smaken.

Idag har jag och Älsklingen varit på 7-års kalas. Vi firade hans systerdotter som fyllde år. Stora tjejen ;) Har upptäckt att när man är sambo utökas plötsligt familjen/ släkten och blir det en hel del kalas att gå på! Bara i oktober är det fyra stycken i våra familjer som fyller år!

image45