Bara onsdagen är gjord så..

är det snart helg...

Det är tyvärr så jag tänker istälelt för att leva här och nu och ta vara på veckodagarna..Varför är det så svårt att leva i nuet? 

Men nu är ju iallafall onsdagen avklarad och jag sitter vid datorn och dricker lite kaffe..Laddar med koffein för att köra igång med att städa lägenheten. Känner mig verkligen inte i städtagen men dammtussarna förökar sig märkligt fort och det kan vara skönt att ha lite rent och fint..annars kanske man hamnar i Rent hus..haha så långt skulle det nog aldrig kunna gå för mig. Fattar faktiskt inte hur man kan leva så som deltagarna i detta städprogram. Hellre hade jag sovit på marken än att sova i en säng full med skadedjur, som det var någon som hade. 

Skulle egentligen haft vårfest på jobbet ikväll men eftersom det verkar bli dåligt väder så har vi skjutit upp festen. Skönt tycker jag eftersom jag inte var hemma från jobbet förrän vid 19.30-tiden igår och slutar sent även i morgon. 

Istället ska jag städa, gå på en promenad och träna bodypump. Får inte glömma att skicka en hälsning till en vän som fyller år i morgon oxå. Hmm..bäst att köra igång med allt som står på schemat om jag ska hinna.. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas du trots städning får en fab dag

Postat av: Sofia

Tack! Har faktiskt haft en bra dag. Har hunnit med allt som jag hade på agendan :)

2008-04-09 @ 20:46:59
URL: http://tankerochfunderar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback