freaky friday...

Vaknade vid att klockan ringde vid fem-tiden i fredags och kände mig för en gångs skull pigg och utvilad för ovanlighetens skull. Kanske för att jag hade något roligt att se framemot. Jag skulle träffa tjejerna som jag lärde känna under studietiden i Borås. Först skulle vi ses hemma hos Åsa och sedan var bord bokat på en ny restaurang.

Det började med lite småstrul med en parkeringsautomat med efter min vecka kändes det som det var en fisk i havet. Träffade Johanna vid högskolan. Det var så roligt att ses igen. Alldeles för längesedan! Vi stosade runt i Borås och kikade i affärer. Fikade på Orion. Jag tog bara en latte eftersom jag kände mig rätt mätt efter mastig cowboysoppa på jobbet. Efter ett tag började jag må lite småilla. Tänke inte att det var något speciellt med det. Gick in på en Ica butik och köpte lite Loka för att få bort illamåeendet. Men det bara ökade istället.

Kände tillslut att detta aldrig skulle gå vägen. Johanna började följa mig till bilen. Men innan vi hann fram till parkeringen kräktes jag över hela mig själv, kläder, jacka, skor och väska. Det var så fruktansvärt äckligt! Jag hade kräk i ansiktet och i håret. Kände mig som världens äckligaste människa när jag snabbt sa hejdå till stackars Johanna. Det var bara till att försöka köra hem igen. Som tur var mötte mamma och Jenny mig på halva vägen med vatten, nya kläder och papper. Var underbart att slänga alla kläderna i maskinen och ta en lååång dusch.

Det märkliga var att efter lite magont och småillamående på kvällen så var jag helt bra igen nästan morgon! Skönt men det var verkligen tråkigt att missa kvällen med tjejerna. Men som sagt det kommer fler gånger...


Kommentarer
Postat av: karin

Uschdå :&

kram karin

Postat av: Sandra - ung mamma

Lät inget roligt alls :(

2008-04-06 @ 11:37:39
URL: http://fryc.blogg.se
Postat av: Johanna

Ja fy och usch, härligt ändå att du så snabbt mådde bättre efter att du fått upp "det onda" Kanske var det latten som var dålig vem vet... när jag berättade för tjejerna frågade de om du var gravid. Ja, thats life

2008-04-06 @ 12:33:30
URL: http://framtidstankar.blogg.se
Postat av: Sofia

Haha..ja det var det första Labbe sa när jag ringde henne och berättade vad som hade hänt i Borås.
-Nu kommer de tro att du är gravid.
Ingen bäbbe här..bara magsjuka eller dålig latte..

2008-04-06 @ 12:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback