Helvetesveckan..

De flesta har säkert haft dagar då man känner att precis allt går fel. Man vaknar på morgonen, något inträffar och sedan går hela dagen åt pipsvängen.

Jag har haft en hel vecka då allt verkligen har gått helt fel..

Det började i måndags då jag hade medarbetarsamtal med min boss. Jag hade väntat mig att få besked om vad som väntar till hösten men istället fick jag inte veta någonting. Börjar bli riktigt nervös för att stå utan jobb efter sommaren. Å ena sidan tänker jag att det har alltid ordnat sig på något sätt tidigare och varför skulle det inte göra det nu. Å andra sidan tänker jag på alla räkningar och ekonomi. Hur skulle det lösa sig om jag går arbetslös? Dessutom fick jag reda på att jag inte är lasad som jag först trodde utan detta dröjer ytterligare ett halvår.

När jag åkte och handlade har jag på något sätt gjort att batteriet i bilen laddades ur. Detta gjorde att Henrik kom försent till jobbet och dessutom fick gå dit. En liten promenad på nästan en timma, halv sex på morgonen. Som tur var blev han inte arg på mig och vår snälla granne Tomas kom med startkablar och laddade batteriet :)

Har fortsatt att klanta mig med Heriks saker. Lyckades smitta hans dator med "en trojansk" häst. Först tog inte virusprogrammet bort det och jag såg framför mig att jag skulle bli tvungen att köpa en ny dator till Henrik. Men efter uppdateringar så är äntligen datorn "ren".  Jag har nu lovat mig själv att inte öppna filer som jag inte vet vad de innehåller.

Men höjdpunkten på veckan kom ändå i fredags då dagen som jag hade sett fram emot slutade så tråkigt!! ....


Kommentarer
Postat av: Johanna

Känner mig lite skyldig fast jag kunde ju inte heller hjälpa det. Skit på att alla som skickar runt sånt!!!

Postat av: Sofia

Klart det inte var ditt fel! Jag skyller bara på mig själv! Skulle ha kolla med dig, vad det var för fil. Men nu har vi lärt oss en läxa *ler* Verkar inte som om jag har "smittat" någon annnan..*håller tummarna för det*

2008-04-06 @ 12:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback