Nytt hemma!

image125

Är så glad för vår nya kökslampa.

Har haft en gammal blå sak som jag ärvde av den förra ägaren till min bosadsrätt. Men nu ligger den på tippen och istället har den här kommit upp! Köpte den nya lampan på ikea förra helgen. Det är roligt att göra små förändringar hemma nu till våren. Har ju även satt upp en ny hylla i köket, nya sänglampor och annan belysning.

I datarummet slände jag ut två bruna tråkiga krukor och växter  i veckan och köpte en lite större vit. Det kändes genast mycket ljusare och fräschare :)

När vi var på Ikea fick både jag och Henrik syn på en matta till vardagsrummet. Den nuvarande är väldigt mysig, vit och fluffig. Men tyvärr helt omöjlig att få ren så det är dags att byta ut den. Tyvärr fanns mattan i lager ialla andra färger förutom den vi ville ha så jag betsällde den på internet istället. Smidigt! Hämtade ut den i kiosken som ligger bara fem minuter ifrån oss så det ska bli spännande och se hur det kommer att se ut.

image126
Nya mattan, hampen. www.ikea.se

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh kan du inte fler bilder och lägga upp. Tycks ju aldrig komma till dig så jag får aldrig se hur ni har det. Den lampan har jag också, i Lerum. Kändes som hell när man satt och skulel få ihop alla delar!

Postat av: Sofia

haha..håller med dig! Jag fattade ingenting när jag skulle sätta ihop lampan. Tur att jag har en sådan händig karl som redde upp situationen. Han har fått göra färdigt bland annat ett skoställ och ett diskställ som jag har provat att sätta ihop innan..Jag måste verkligen komma och se hur ni har det i ert hus och du måste komma hit oxå. Tror det ser lite annorlunda ut iallafall sedan du var här förra gången.

2008-04-06 @ 12:38:22
Postat av: Johanna

ja vi pratade om att boka in en helg nu i sommar då ni alla kan komma hit, hade varit mysigt!!

Kan du inte ta bilder och lägga ut så länge?

2008-04-06 @ 13:20:17
URL: http://framtidstankar.blogg.se
Postat av: Sofia

Absolut..det måste vi göra :)

Hihi..måste bara städa först nu är det alldeles för stökigt ;)

2008-04-06 @ 20:13:43
URL: http://tankerochfunderar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback