Det snurrar i huvudet...

Det är faktiskt överfullt i mitt huvd just nu. Tankar som far omkring, fram och tillbaka.

I måndags började jag på mitt nya jobb och ja vad ska jag säga. Det är så mycket nytt!! Så otroligt många nya namn att lära och så mycket att ta in!

Kanske ska börja med att beskriva mitt nya jobb. Numera arbetar jag i Nitta skola. Det måste vara en av Sveriges minsta skolor! Som om det inte vore tillräckligt med allt nytt så är hela skolan en byggarbetsplats. Eftersom man bygger till matsal och ytterligare klassrum och moduler. Där finns en förskoleavdelning med 4-5 åringar, en förskoleklass, och år 1 och år 2. Jag kommer till största delen att arbeta i förskoleklassen och på fritids. Har fått många nya ansvarsområden som skolbiblioteket. Det ska bli riktigt kul! Funderar på att tillverka lånekort till eleverna. Kanske ha månadens boktips? Ska även ha ansvar för ekonomi och skyddsombud. Hmm..hur ska detta gå?

Är riktigt nervös för att jag inte kommer att fixa det men som Tim alltid säger i Prodject Runway.  You have to make it work!

Första dagen var jag på möte för nyanställda inom det rektorsområdet. Andra dagen var vi på hemlig resa. Det var spännande! Först åkte vi till minibyn i Timmele. Där fick vi kaffe och smörgås på hembygsgården. Sedan bar det av till Ekhagens forntidsby. Senast jag var där var jag nog 9 år och visst kände man igen sig. Resan fortsatte i historiens tecken. Vi gjorde ett besök på Åsle Tå. Dit rekomenderar jag verkligen ett besök om man får för sig att göra en dagsutflykt. Guiden där berättade fängslande och hjärtskärande berättelser om människorna som bodde i de små stugorna.Idag har vi haft planering inför upptakten I morgon arbetar jag som vanligt och på fredag är det föreläsning om autism. Det ska bli intressant och lärorikt.

Efter jobbet har jag passat på uträtta en hel del ärenden och ringt en massa samtal. Skönt när man kan bocka av på sin att göra lista!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback