Sista semesterdagarna..

Försöker njuta av mina sista semesterdagar...

Igår var jag hemma hos Jessica på lite tjejkväll. Hon har en jättemysig liten lägenhet. Blev lite avundsjuk på hennes balkong med sjöutsikt. Tänk om man hade det!  Vi gick ut en sväng senare på kvällen.

Idag har jag ägnat största delen med att röja och städa här hemma. Rensade ur en låda med strumpor och underkläder. Skönt att slänga lite! Sedan var jag och fikade en sväng med Labbe. Shoppade en ny ansiktscreme från bioterm. Min förra från dior var jag faktiskt inte så nöjd med. Det kändes som om man fick ta så mycket för att det skulle gå in i huden. Så jag hoppas att den här är bättre!

Träffade en föredetta kollega på cafét. Tror jag svänger förbi mitt gamla jobb i morgon. Fick en längtan tillbaka dit när jag stötte på henne. På måndag väntar ju nya utmaningar. Fick ett informationsblad på posten idag från nya jobbet. Det blir verkligen fullt upp!

På måndag är det träff för nyanställda och sedan planering. Tisdag hemlig resa! Spännande! Onsdag planeringsdag. Torsdag och Fredag är föreläsningsdagar.

Just det ja i morgon kommer även kussarna på besök på kvällen. Tror jag ska baka något till deras besök. Hmm undra vad man ska hitta på för smaskigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback