Torsdags tankar...

Idag gjorde jag en liten visit på mitt gamla jobb. Vad roligt det var att träffa alla barnen och kollegorna igen efter sommaren. Lilla T, 3 år kom fram och ville att jag skulle titta på när hon åkte rutschkana och sedan skulle vi leka affär.

Det var spännande att höra kollegan som har varit i Sydafrika berätta om sin resa. Det låter som ett fantastiskt land att besöka. Har en liten dröm om att resa till alla kontinenterna. Tråkigt nog har det ju skett ett dödsfall inom rektorsområdet och jag ska åka dit i morgon igen med en peng till barncanserfonden i hans namn.

Efter turen till jobbet åkte jag en sväng till mormor och fikade med henne och morbror. Fick med mig lite gelé som hon hade gjort av vinbären som jag plockade tidigare i sommras.

I kväll får vi besökt så jag handlade lite innan jag åkte hem. Pantade massa burkar och flaskor men glömde såklart att lämna kvittot i kassan. Attans!
Förresten hittade den här tunikan på Lindex i veckan. Rutigt ska det ju vara i höst och tyckte den var söt. Inte min stil men med nytt jobb kan det ju vara roligt med en ny stil oxå ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sett andra som bloggat om den. Är den skön? Ser fin ut!

Postat av: sofia

Den är väldigt skön :) En del tunikor/klänningar blir är ju ganska vida men den här är lite rakare i modellen.

2008-08-07 @ 20:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback