Nya och gamla fynd!

Idag började jag, mamma och lillasyster dagen med att gå på loppis i pingstkyrkan. Till en början var det oerhört trångt och varmt. När vi väl lyckades tränga oss fram till borden bland horder av pensionärer hittade Lillasyster en del husgeråd till en billig penning och ett oerhört sött kakfat med två våningar. Ser fram emot att komma på fika hemma hos dem och knapra på hennes mästerligt goda bakverk.

Jag har svårt att hitta saker på loppis. Tänk om man helt plötsligt skulle få syn på något från Lisa Larsson eller Stig Lindberg.  Som den här koppen där utropen just nu ligger på 810 kr på Tradera. För en kopp!Efter "kyrkkaffe" och ett bibelord på vägen som delades ut av en mýcket ålderstigen herre åkte vi vidare till Gällstad. Lustigt nog var mitt bibelord : Din gode ande sände du att undervisa dem. I Gällstad var vi på fabriksbutiken som tråkigt nog ska lägga ner och köpte kökshanddukar. Jättefina för bara 20 kr för två stycken! Det blev även en titt i inrdeningsaffärerna, Bolagret och Hemma hos Haglund. På Scorett hittade Jenny två par skor. 

Resten av dagen har jag inga speciella planer. Henrik är på firmafest. Kanske blir en väldigt lugn slapparkväll. Kan vara skönt eftersom jag var bort bjuden igår, till en före detta kollega. Hon bjöd på supergod mat och sydafrikants vin. Det var så roligt att se hur hon bodde. Det är svårt att föreställa sig hur folk har det hemma och var de har för stil. Bjöd in mina kollegor till att träffas hemma hos mig nästa gång. Det ska bli roligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, fyfasen va d ska fikas sen. måste baka hela tiden ju, så jag har ngt att lägga på fatet..

2008-08-30 @ 20:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback