week..end..

Ja tyvärr är ju helgen redan över och det är måndagkväll. Har jobbat fram till sju idag. Segt. Men har en mysig helg att tänka tillbaka på som tur är.

Jag och Henrik fick en gratis överraskningshelg i Göteborg kan man säga eftersom vi på torsdag kväll fick fråga om vi villle låna Henriks brors lägenhet över helgen. Enda "betalningen" var att vi skulle köra ner en minibuss till dem. Det var dock lättare sagt än gjort eftersom det ösregnade och blåste stormvindar på vägen ner!

På fredagkvällen så var vi ganska trötta. Promenerade runt lite i området och spanade in omgivningen, köpte med oss indiskmat och åt den till Lets dance.

På lördagen började vi dagen med färska frallor och ananasjuice sedan tog vi en promenad in till stan. Det var en bit att gå men vi passade även på att kika in i fiskekyrkan på vägen dit. Lite shopping blev det oxå. En väska. På kvällen blev det grekisk mat till melodifestivalen.

På söndagen var vi en sväng på sjöfartsmuseet. Det var ganska tråkigt faktiskt.Ännu tråkigare var att Henrik gick in gratis eftersom det var gratis under 25 år! Jag fick alltså säga: -En vuxen och en ungdom i kassan.
Jaja..så är det när man är tillsammans med en yngre man..haha..Tur att jag livade upp mig med lite mer fynd när vi gick på ytterligare en vända på stan. Blev en klänning, en duk och en sjal från Indiska, Bekantas Bekanta av Mats Strandberg och kunde såklart inte låta bli att köpa en liten present till Elvira!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback