Har alla som nyårslöfte att vara snälla iår??

Idag har jag bara stött på snälla och vänliga människor. Vad är detta? Har inte tomten kommit med tillräckligt med julklappar så alla försöker vara extra snälla till nästa år eller hade jag bara en ovanlig tursam onsdag?

  • Dagen började med att jag eftersom jag har som nyårslöfte, att sluta skjuta upp saker till sista minuten, ringde hyresvärden om våra bubblande och mysko rör. Han ordnade saken på momangen. I morgon kommer en slambil för att ja..göra vad de nu gör. Bäst för mig att jag hoppar ur sängen tidigare än vad jag har gjort de senaste dagarna så att jag inte sover när slamsugarkillarna kommer!
  •  Ringde sedan till frisören och bokade klipptid. Den snälla frisörksan klämde in mig redan i morgon!
     Ska bli underbart att klippa sig!
  •  När jag var på Ica kom en snäll gammal man och hjälpte mig att hålla mina påsar när jag pantade flaskor och burkar.
  • Och slutligen var jag och köpte nya lysrör till kök och badrum. Först fick jag gå före en man i kön, helt utan vidare och sedan tog den godhjärtade expediten emot de gamla rören så att jag slapp åka till återvinningsstationen. Tackar!
Visst blir man på bra humör när alla är så snälla och trevliga!

Jul och Nyår...

Så var det över för denna gången och vi är redan inne på 2008! Bättre sent än aldrig gör jag en liten sammanfattning över jul och nyår.

Julen var jättemysig och trevlig. Åt god mat (lite för mkt) och umgicks med nära och kära.

Julafton började med att jag och Henrik bytte julklappar med varandra. Av honom fick jag singstar till Playstation 3 (planerar tjejfest med det, vem vill komma?!) filmen underbar och älskad av alla och ett usb minne. Så fina julklappar jag fick av älsklingen! Av mig fick han den nya superflashiga eltandborsten oral triumph plus..bara namnet lixom *ler*

Sedan fortsatte vi firandet med att åka till Tranemo, till Henriks syster. Där umgicks vi med en hel massa människor och fick jättesmaskig julmat. På kalaset fanns en riktigt söt liten bäbis som var väldigt lik toker i snövit..det tyckte t.o.m hans pappa! Sedan var det bara till att hoppa in i bilen igen och fortsätta till min mormor. Där fikade vi och tittade på Kalle Anka. Efter allt ätande var det skönt att komma hem lite. Jenny och Linnea följde med hem till oss och provade singstar. Efter att vi hade roat oss lite med underbar sjönsång..haha..så forsatte vi hem till kusinerna där STORA julklappsutdelningen äger rum. Jag var jättenöjd med mina julklappar som var bland annat, smycken, underkläder, bodybutter, köksgrejer och kläder. Vi spelade så kan det låta. Det gick inte såvidare bra för mig och Jenny men skyller på att vi var det enda laget med två deltagare. Alla andra var faktiskt tre i sina lag!

På juldagen åt vi kalkonmiddag hemma hos mamma och pappa och annandagen träffade vi Henriks kusiner hemma hos hans föräldrar.

Mellandagarna gick fort och jag har väl mest träffat vänner och familj, latat mig och passat på att göra sånt som man aldrig hinner med annars.

Sedan kom nyårsafton farandes i raketfart ;) Vi åt först middag hemma hos L& H, sedan var vi en sväng i Blidsberg och tittade när K och hans band spelade. Kvällen avslutades hemma hos A & A med bubbel och raketer. Labbe kom vid halv två tiden. Vi rumlade hem i mörkret och satt och nattsuddade fram till halv fem på morgonen. Henrik var söt och poppade popcorn till oss och sedan smög han och la sig.

Dagen efter var jag ganska trötter och tog det väldans lungt förutom när bilbatteriet var dött och vi fick traska upp till mor och far och låna startkablar. Inte så lyckad start på det nya året..

God fortsättning! / Sofia

image101image102
Fick bli plastgran i år           Röda julstjärnan får
allergi och barr vänlig         hänga med i år igen.
                                                Den lyser så fint!
image104
Lite eget julpyssel hann jag med i.a.f!