I en annan del av Bromma...


 
Jag har precis lyssnat färdigt på "I en annan del av Bromma"  av Martina Haag. Genom Buzzador har jag fått en månads fritt storytel som är är en mobiltjänst som gör det enklare att lyssna på ljudböcker. Genom att ladda ner och

installera ett program i mobiltelefonen får man tillgång till över 600 olika ljudböcker direkt i mobilen av kända författare som Jens Lapidus, Camilla Läckberg, Liza Marklund, Jan Guillou, Martina Haag och många fler.


Om du vill prova Storytel i vecka kostnadsfritt så SMS:a bokbuzz till 71160


Jag tycker att det är en väldigt bra idé eftersom man alltid har med sig mobilen och kan lyssna på böcker på resan, på väg till jobbet, på promenad eller när man ligger och solar.

I en annan del av Bromma är en fortsättning på romanen och senare filmatiseringen Underbar och älskad av alla. Uppföljaren utspelar sig 7 år efter den första boken. Bella som är romanens huvudperson är numera en gift småbarns mamma som arbetar som receptionist på Tv 4. Samtidigt som hon sitter och svarar i telefon på jobbet undrar hon om inte livet blev mer än så här? Vart tog alla hennes planer och mål vägen? Livet som skådespelerska på dramaten är utbytt mot dagis hämtningar och köttbullsstekande. Samtidigt är Bellas man, Matte i höjdpunkten av sin karriär som programledare. Han njuter av Tv-priser och kändisfester när Bella står och stampar på samma punkt.

För att få chans att ta nya tag och kunna koppla av utan sin familj är det tänkt att Bella ska åka på en charterresa medan Matte är på landet med barnen. Men sommaren blir inte alls som de har planerat...

Boken var väldigt lättlyssnad och humorisktisk. Den är intensiv och blir aldrig långtråkig. Men samtidigt är det en bok som man läser/lyssnar till en eftermiddag, skrattar lite åt och sedan lägger undan. Den ger ingent bestående intryck för mig men är en helt ok semesterunderhållning och passar utmärkt när man vill ha lite lättsmält litteratur på resan eller standen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback