baka baka liten kaka..

Ägnade söndagen till att baka..det blev både kladdkaka i långpanna med kokostäcke på och hallongrottor. Bra att ha i frysen om någon kikar förbi på fika :)

Gick även en långpromenad med syster. Det var strålade sol ute och underbart vårväder. När vi gick den 1,6 km långa uppförsbacken så blev man rejält varm.Såg ett riktigt vårtecken på promenaden-nämligen tussilago!

Innan melodifestivalen i lördags var jag och Henrik i Borås. Jag shoppade ingenting men Henrik köpte ett Lost- spel till ps 3. Det var riktigt spännande. När jag och Jenny tillbringade söndagkvällen med att springa omkring på ön och lösa mysterier stötte vi på bland annat isbjörnar, hemska grottor och såklart invånarna som Jack, Kate, Sawyer och the others..

image117

  • som en av passagerarna på Oceanic flight 815 överlevde du krashen och upptäcker att du befinner dig på en ö, någon stans i Stilla havet, som inte finns med på kartan. Efter hand som du börjar nysta upp öns mysterier upptäcker du hemligheter om dig själv. Du måste förstå dina tidigare misstag för att kunna överleva och komma på ett sätt att komma hem ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback