Hur kan det redan vara måndag?

Som vanligt har helgen gått alldeles för fort. Jobbade ju till 18.30 på fredagskvällen, då blir ju helgen automatiskt kortare. Tur att jag slutar tidigt kommande fredag!

Henrik var och bowlade med jobbet så jag sjönk utmattad ner i soffan när jag kom hem ifrån jobbet. Tittade på Let´s Dance och smaskade på lite choklad. Somnade tidigt men fick gå upp mitt i natten och hämta en karl som var ganska så på lyset. Hade nog druckits mer än bowlats på personalfesten. Det hade varit spännande om det gick till så på personalfesterna inom förskolan och skolan..haha..

I lördags följde jag med L till Jönköping. Vi var på öppet-hus på en folkhögskola. Bjöds på rundvandring och intressant föredrag. Håller tummarna för att du kommer in om du känner att det känns rätt! Sedan var vi en sväng i centrum oxå. Var inte på shopping-humör så det blev inga kläder men var inne i en väldigt mysig butik med olika kryddblandningar, pesto, olivoljor m.m. Det bästa var att man kunde gå omkring och smaka och dofta på alla möjliga goda kryddor och röror. Blev även några ljuvliga chokladpraliner i en chokladbutik. Måste ju få unna sig lite lördagslyx ;)

image113
Mina inköp: pesto med soltorkade tomater
och en kryddmix med vitlök.

I söndags var jag och Henke i Gällstad, var en sväng på Lager 157. Precis när man börjar hitta där så gör de om igen. Köpte bara två baslinnen och en topp. Henrik hittade skor på Scorette. Det är inte det lättaste att hitta skor till en karl med fötter som båtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback