IUP, häxor och en salig blandning

Både idag och igår har varit sådär jobbigt stressiga så man känner sig alldeles slut när man kommer hem. Känns inte som jag satt ner en enda gång igår på jobbet.

Redan innan jag hann vakna började tisdagen med stress. Kollegan ringde och väckte mig. Sa att jag skulle börja en halvtimme tidigare. Det var bara till att snabbt slänga på sig lite mascara och något att ha på sig och hasta iväg till jobbet. Var på jobbet fram till nio då det var möte med utvecklingsgruppen. Det var ett ganska givande möte. Bland annat diskuterades utformningen av IUP:n och Reggio Emilia.

Det var så skönt att åka ut till J. på tisdagkvällen och bara stressa ner lite. Vi drack kaffe, pratade med hennes mamma och gosade med "valparna" ja för några valpar ser Tilda och Mimmi då rakt inte ut att vara. Tilda, stor som en varg slängde sig över mig för att hälsa välkommen. Försökte tänka på vad Ceasar i mannen som talar med hundar säger och ha en lugn energi. Inte så lätt när man bli omkullvält av en stor bjässe..tss..

Idag har vi haft påskfest på jobbet. Utanför fönstret kom hem häxa gåendes. Barnen blev alldeles till sig. Visst är det mysigt när man har firande på förskolan. Men det kräver mycket jobb. Pust..

Slutade tidigt idag. Skönt! Eftersom jag slutar 18.30 på skärtorsdagen så hinner jag städa, tvätta och påskpynta lite idag.

Finns vissa funderingar på att gå ut på skärtorsdagen..känner mig kluven..var längesedan jag var ute, så det kunde va kul men samtidigt är jag så trööött..att det kan vara skönt att bara slänga sig i soffan när man kommer hem..jaja..vi får se hur det blir..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback