jaha..då var man tillbaka på jobbet..

efter fyra dagars ledighet. Har inte varit ledig så länge i sträck sedan jul så det var riktigt skönt!

På skärtorsdagen jobbade jag som sagt till 18.30. Det var riktigt segt eftersom alla andra gick hem vid 16.-tiden. När dagen äntligen var slut var det bara till att rusa hem, äta, duscha och göra sig iordning för party. Kom till Labbe vid halv nio. Vi drack vin och pratade och gick sedan till hotellet. Det var faktiskt en oväntat rolig kväll! Framförallt för att många roliga människor var ute. Träffade bland annat tre klasskompisar från gymnasiet. En mellanlandade i Ulricehamn innan det var dags att åka ut  i världen igen. Andra tjejen är småbarnsförälder och killen från gamla klassen  nyligen ha gift sig men hade precis innan bröllopet brutit upp med sin flickvän och var tillbaka i stan igen. Spännande att se vad folk gör nuförtiden. Man tar ju så olika vägar efter gymnasiet. Vissa reser utomlands, andra satsar på utbildning/ jobb medan somliga har skaffat barn.

Långfredagen är ju en dag när man får vara uppe läänge enligt barnen på förskolan. För mig blev väl inte jättesent för mig direkt. Tillbringade stor del av dagen med familjen.

På påskafton var vi först hos Henriks familj. Hans bror med sambo var även där. Vi åt god mat och gick en promenad med hundarna. På kvällen kom två vänner hem till oss. Vi drack vin och umgicks.

påskdagen var jag först och fikade hos mormor. Oj så många goda kaksorter hon hade bullat upp med. På kvällen var jag och Henrik på bio.

Annandagpåsk: Jag och Jenny var ute och promenerade, snön yrde och det var riktigt kallt så det blev inte så lång prommis som vi hade tänkt. Sedan gick vi in i värmen, kröp ner i soffan och tittade på film och så var påsken över för denna gången.

image118

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback