En fullspäckad vecka..

Ojoj..hela den här veckan har varit fullspäckad!

I måndags var jag och Jenny en sväng på Knalleland efter jobbet. Det blev allt lite shopping. Två klänningar för min del och leggnings. Även Jenny köpte en klänning och en kjol så nu har vi något att ha på oss nästa helg. När vi var på shoppinrundan fick jag ett oväntat samtal om ett jobb som jag sökt men inte trodde blev något av.

I tisdags slutade jag tidigt och skyndade mig hem för att tvätta. När jag skulle gå ner i tvättstugan upptäckte jag att det redan var någon som tvättade på min tid. Sådana saker kan göra mig riktigt förbannand! Även om jag är lugn till vardags kan en sådan sak få mig att gå i taket *skratt* Jag är en riktig liten kärring här i huset som skriver lappar när någon använder vår tvätttid eller parkerar på vår garageinfart..Därför skulle det vara underbart att bo i hus så man slapp sådana irritationsmoment och lappskrivning ;)
 
När jag äntligen hade fått igång en maksin så var det dags för en liten fika med Labbe. Sedan var hon snäll och följde med mig för att spana på skolan där jag har blivit erbjuden jobb. Efter den lilla åkturen åkte jag till Lidl för att handla glass till förskolans dag. Men det fanns inga glasspinnar så det fick även bli en tur till Ica. Kvällen avslutades med namnsdagskalas för Linnéa.

I onsdags jobbade jag till 17.00 men Ulla var snäll och lät mig gå lite tidigare för då var det dags för ett mer formellt besök på skolan. Träffade lärare och rektorn i det området.

I torsdags jobbade jag 12 timmar, mellan 7.30-19.30. Från 16 hade vi nämligen brandskyddsutbildning. Det var intressant! Vi fick öva på att släcka eld med brandsläckare men även med brandfilt på en docka. Gissa om jag var nervös när alla stod och tittade på när man skulle släcka. Tänk om man inte hade lyckats. Allt gick bra och nästa vecka är det dags för hjärt och lung räddning. När jag kom hem åkte jag och handlade och sedan bakade jag två nötpajer. Det blev en sen kväll innan jag var färdig. Speciellt eftersom jag skulle upp vid 5 i fredags.

I fredag städade jag lägenheten från golv till tak och satte in fräscha syrén och äppleblommor. Sedan kom familjen och kusinerna på försenad namnsdagsfika. På kvällen var jag helt slut och somnade ganska tidigt.

Idag lördag, har jag varit på Bryggan och fikat med Karin. Alltid trevligt att få en uppdatering om vad som har hänt sen senast :) Sedan åkte jag och Henrik på en liten biltur och stannade för lite lunch.  image168

Vår annars småtråkiga utsikt verkligen blommstrar så här års!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback