Maj!

Hmm..känner att jag inte har hängt med riktigt..april är ju över för längesedan och vi är nu i början på maj!

Det har varit underbart att vara ledig i fyra dagar. Dagarna flyter ihop så kan inte riktigt hålla isär när jag har gjort vad. Men lite av vad jag har hittat på är : klippt mig, blivit utbjuden på lunch av lillasyster och C, haft drink och filmkväll med Labbe, varit på fest med Henriks kompisar och blivit hemskjutsad i en skåpbil..en riktigt annorlunda hemfärd.

Fast det är precis i början på månaden så känns det som om hela maj är uppbokad. Jobbmässigt så har vi två utbildningar: Hjärt och lung-räddning och brandskydd samt en föreläsning om läroplanen på fickan. Vi har även möte nästa vecka och så ska vi försöka hinna med och gå ut och äta tillsammans.

Nästa vecka ska jag även gå på Tingsholmskörens vårblandning.

Måste ju spara pengar till Florida men har redan shoppat en hel del och mer lär det bli. Måste bland annat köpa presenter till Henriks mammas födelsedag, morsdag och mitt kusinbarns namngivning. Men det är ju så roligt att shoppa presenter :)

I slutet av maj eller början på juni ska vi även planera in en helg vi stugan vid kusten med vänner. Det blir 3:dje året i rad som vi åker tillsammans. Det brukar vara jättemysigt att grilla, slappa , sola och sitta på stranden vid havet med lite medhavd matsäck :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback