ett..två..tre..på det fjärde ska det ske..

Igår var jag i Göteborg för fjärde gången denna månad. Det har blivit ovanligt många resor till västkuststaden i oktober. Jag och Henrik var iallafall där för att skjutsa en vän som skulle med båten till Danmarkt. Blev så sugen på att själv resa bort någonstans! En weekend skulle inte sitta fel :) Vi stannade på Coop i Borås på vägen hem och köpte lite gott som vi myste med till de sista avsnitten av Dexter (s.2).

Den här veckan har rusat förbi. Barnen har haft höstlov så jag har bara jobbat på fritids. I fredags var fritids stängt för då satt jag och en kollega med kvalitetsredovisningen. Jag kan tycka det är ganska roligt att sitta och skriva  för då får man verkligen en chans att tänka till och diskutera arbetet. Annars har vi mest bärt och organiserat denna veckan. Skolan har ju genomgått en ganska stor ombyggnation då matsal och ett till klassrum har byggts till. På måndag är det invigning. Men vi får skynda oss dit eftersom det är föreläsning i Borås först.

Första snön har även kommit i veckan! Min snälla pappa satte på vinterdäcken en sen kväll när han kom hem från Sthlm. Det var välbehövligt för det har varit riktigt halt och slirigt att ta sig till jobbet med bara sommardäck på bilen.

Idag är det ju alla helgons dag. Jag ska tillsammans med min familj åkta till kyrkogården och titta på alla de tända ljusen som lyser upp när mörkret har fallit. Det är så vacker!  Alla helgons dag är en dag för att minnas!