En stressig fredag och en fullspäckad lördag...

Igår stängde jag på jobbet. Det är så segt när man är själv med ett barn i nästan två timmar. Det var fredagkväll och såklart kom dessutom barnets förälder 20 min sent. Då satt jag och barnet redan påklädda i hallen och bara väntade. Fick en halvlam ursäkt som jag svarade med en kall blick. Tycker inte det är respekt när man är så sen en fredagkväll utan att ha ringt eller har någon anledning. Inte bara att fredagen blir så kort utan man blir ju även orolig att det har hänt något på vägen.

Efter jobbet skyndade jag hem och hoppade in i duschen. Det var nämligen bartömning på hotellt som har bytt ägare. Det blev en snabbdusch och sminkning innan vi skyndade vidare på förfest. Jag var ensam tjej med ett ganska stort gäng grabbar. Men det var riktigt kul faktiskt. Det skulle ha varit jättebilliga priser i barnen. Men det märkte vi inte av. I annonsen stog det även att ett liveband skulle spela. Livebandet var en trubadur. En väldigt duktig sådan som tur var. Kommer inte ihåg vad han heter. Men enligt min kusin som också var ute och slog klackarna i taket så kom han bland de 40 bästa i idol och spelar i ett band som heter state of drama.

Träffade några tjejkompisar på hotellet också annars hade nog kvällen blivit lite väl grabbig.

Henrik hade köpt en väldigt fin cider från Herrljunga till mig. Lila burkt med en massa blommor på.

Lördagens planer är:

Rosa bandet auktion på torget med lilllasyster och kanske en fika efter auktionen.

Åka och kika på nyöppnade Expertbutiken i stan.

Eventuellt åka och hälsa på L&H i deras nya jättemysiga lilla torp. Dricka
kaffe och mysa framför kakelugnen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

D blev inga fynd på auktionen efter att ajg gått lr? klänningen passa jätte bra m leggings oxå :) va tvungen att prova när jag kommit hem. bhihih, drack den cidern förra veckan. rikgit god! fast så prova vi en annan ny oxå, i jätteskum flaska. men den smaka bara rödvin..ingen höjdare

2008-10-25 @ 15:55:04
Postat av: Sofia

Näe..inget fyndat på auktionen. Kul att klänningen passade bra till leggnings åxå!Alltid roligt att prova nya sorter ;)

Postat av: Karin

Hej hej!

Kan meddela att trubaduren borde ha hetat Emil Gullham om han sjunger i State of Drama i vanliga fall. De ska nämligen spela på vårat bröllop ;0)

2008-10-27 @ 07:44:41
URL: http://livetsommigsjalv.bloggsida.se
Postat av: sofia

Vad roligt att han ska spela på ert bröllop! Han var verkligen duktig :) Har ni bestämt vad det blir för låtar? Kram!

2008-10-27 @ 13:33:00
URL: http://tankarochfunderar.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja, han är verkligen duktig! Min styvbror spelar i samma band så det är verkligen roligt att de ska spela på bröllopet! Vi har inte bestämt några särskilda låtar, men det blir nog en hel del hårdrock hoppas jag =0) De får spela vad de vill, jag ska bara gå runt o va lycklig hela tiden ;0)

2008-10-28 @ 07:50:01
URL: http://livetsommigsjalv.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback