Måndagsmys...

I måndags slutade jag tidigt och passade på att städa lite i lägenheten.

På eftermiddagen gick jag och Labbe till Torgstallet och fikade. Det blev en ljummen pasta sallad med lax som vanligt för min del. Efter fikat gick vi hem till henne, läste tjejtidningar, löste korsord, åt choklad, tände ljus och bara pratade hela kvällen. Det var riktigt mysigt. Kvällen gick fort och vid 23-tiden kände jag att det var dags att gå hem om man skulle orka upp till jobbet nästa dag.

Nu är det kolsvart ute och jag fasar för att ge mig ut i mörkret och regnet. Idag står det språksamling, boklån och sagoläsning på programmet. Måste även planera för morgondagen då jag har förskoleklassen ensam.

Ha en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Märkligt att man, i alla fall jag, är så nöjd de gånger då jag känner ork till att röjja. Bara det kan ge mig merkraft.

Idag har jag haft en lugn dag på jobbet, men jag är sablars trött.

Hemma arbetar vi på för fullt. Att ta en dag i taget, som du sa, lever jag just nu på.

Massa kramar

Postat av: sofia

Visst är det så att tar man väl tag i röjandet så ger det faktiskt mer engergi!Skönt att det kan vara lite lugnt på jobbet ibland! Man får ta tillvara på alla små stunder man kan hitta. Även jag har haft en lung vecka hittills på jobbet. Beror tyvärr mest på sjukdomar. Peppar peppar, jag inte blivit drabbad än.Jag kämpar på här hemma också med att ta en dag i taget, leva i nuet och njuta av hösten.Kram kram!2008-10-22 @ 20:18:07
URL: http://tankerochfunderar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback