summering av helgen till toner av gittarackord..

Har ytterligare en gång fått nya grannnar. Det byts hyresgäster i huset lika ofta som man byter underkläder. Nästan iallafall ;) Nya grannarna är ett hårdrockspar. Killen verkar vara musiker för just nu skriver jag till tonerna av hans gittarspelande.

I  fredags slutade jag tidigt, vilket var skönt eftersom jag hade en del att ordna med innan mina gäster skulle komma.

Gästerna var två kollegor från mitt förra jobb. Under kvällen blev jag nästan nostalgiskt och tänkte att oj så jag saknar de små guldkornen till barn och den härliga, skämtsama stämingen vi hade tillsammans mellan barn och vuxna.

Vi åt paj, drack rödvin och tittade på mina kort från Usa. Jag fick helt fantastiskt fina blommor från mina vänner. Tack snälla!

I lördags följde jag med lillasyster och köpte gardintyg till hennes nya lägenhet. Hon hade tur och hittade jättefint tyg till alla rummen. Vi var i Affärn i Borås. När vi gick omkring bland alla fina, glänsande, sammetslena tyger önskade vi båda att vi kunde sy. Så roligt det skulle vara om man kunde få ett plagg precis om man har tänk sig. Men tyvärr sträcker sig mina sömnadskunskaper till att sy in en knapp.

På lördag kvällen hyrde jag och Henrik två Irene Huss filmer. Henrik har sett den senaste i raden om den kvinnliga polisen. Den var visst väldigt bra och jag funderar på att hyra den och titta på själv. Dessa två filmer var helt ok oxå.

I söndags var vi och fikade hos syster och Christian. Sedan åkte vi till Borås, gick på bio och åt thaimat tillsammans med en vän/granne. Det blev en trevlig avslutning på helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback