Överraska...och överraskad...

I helgen har det blivit två turer till Göteborg. Första resan var i fredags då jag åkte och hämtade Henrik,  som hade varit på kurs. Var lite nervös när jag åkte iväg eftersom jag är ovan vid att köra och hitta i staden. Men det gick jättebra tack vare en lånad Gps. Vilken bra uppfinning det är! När jag hade hämtat honom på hotell och konferensanläggningen,Arken, åkte vi och mötte upp Henriks bror R, för att hämta nyckeln som vi behövde till nästa tur till Gbg.

I lördags blev det först en sväng på stan här hemma. Jag och Jenny ordnade presenter till mamma som fyllde år. Vi ska bland annat bjuda ut henne på restaurang. Ska bli mysigt!  Innan mammas kalas hann jag även att dricka kaffe och klappa hundarna hemma hos henriks föräldrar. Henrik var inte med på kalaset utan firade sin 25-årsdag med vännerna. Vi firade honom med familjen i tisdags. Av mig och familjen fick han en digital systemkamera och en fotobok. Det ska bli roligt att lära sig att fotografera med den. Man kan ju ta fantastiskt vackra bilder med en sådan kamera. När jag kom hem från mammas kalas var vännerna kvar. Jag satt och pratade länge med L&H.R de är verkligen underbara mäniskor. Eventuellt ska jag åka ut och titta på deras nya hus i veckan. Det ska bli spännande.

I söndags var det som sagt dags för nästa tur till storstaden. Henriks brors sambo fyllde år och för att överraska henne hade vi tillsammans med hennes familj dukat upp med kalas och gömt oss i lägenheten. Hon blev riktigt överraskad. Men bjöd på en egen överraskning!  R hade friat i helgen och de hade förlovat sig! Väldigt roligt för R & E. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills det stundar bröllop!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback