Fullspäckad helg..

Den här helgen är fullspäckad. Igår jobbade jag till kl sex. Var helt slut när jag kom hem. Jag och Henrik lagade tacos. Det var faktiskt väldigt längesedan jag åt det, så det var efterlängtat. Vi har mest lagat coscos på senaste tiden. Precis innan jag somnade hörde jag röster som skrek utanför sovrummsfönstret. Det var några ungdomar som roade sig med att kasta ut soppåsar ut en container. Innan jag hade hunnit dra på mig kläderna var de borta. Somnade trots allt tidigt och det kändes att man behövde sova ut. 

Nu är det lördagförmiddag och jag ska åka till Borås om en liten stund. Ska på en liten tjejträff. Det ska bli roligt att träffa tjejerna från min Borås tid igen.

På söndag är det bokmässan som gäller. Det är alltid lika roligt att spana kändisar och frossa i alla böcker. Jag är ju en riktig boknörd :)


Dagens bästa låt!

Är helt klart Electric Bird med Sia. Det är en låt som man kan lyssna på när man traskar runt i prasslande löv en fin höstdag, ligger i badet omgiven av levande ljus eller sitter uppkrupen i en fotölj och läser en riktigt bra bok :) En myslåt helt enkelt!

Fastnade för låten med en gång när jag hörde den i Lindex reklamen.

På nätet finns det en sida där man kan ladda ner låten gratis. Sånt gillar vi!

http://www.spinner.com/2007/12/14/sia-electric-bird-free-mp3-of-the-day/


Tonic i Tranemo

Igår var vi i Tranemo för att fira henriks syster som fyller 40-år. På vägen dit stannade vi i Sjögunnarsbo och hämtade upp Henriks supertrevliga kusin Magnus. Det är så vacker när man åker dit, uppför en lång backe med hjorthagar .

Henriks syster Katarina hade verkligen ställt till med stort kalas. Det var säkert 50-60 gäster. Kvällen började med tipspromenad med frågor om Katta. Jag kunde inte så många frågor men hamnade som tur i  ett duktigt lag. Sedan var det tävling på dammen med radiostyrda båtar. Efter tävladet var det middag med god pajbuffé. Godast var guacomalen. Har nog aldrig ätit så fantastiskt god advokadoröra. Det var bordsplacering med varannan dam och herre. Jag hamnade i ett trevligt sällskap och vi kom faktiskt in på ämnet blogg. De andra var lite tråkigt och tyckte det var helt meningslöst att läsa/skriva bloggar. Visst kan det vara meningslöst kanske men så ack så underhållande!

Middagen avslutades med maräng/bär tårta och kaffe. Sedan var det dags för mig och Henrik att hoppa in  och jobba i baren. Det var riktigt roligt och vi stod där mest hela kvällen. De flesta gästerna beställde gin och tonic. Tur eftersom vi inte är så bra på mer avancerade drinkar.

Det blev en sen kväll och vi var nog inte hemma förrän vid halv fyra. Eftersom vi var full bil när vi skulle åka hem så fick yngsta passagerare ligga i bageutrymmet. Yngst var ju näsan två meter långa Henirk som fick ligga dubbelvikt hela vägen hem. Men det gick bra det med :)

Allting kan gå itu

"Det sägs att det finns alltid något bra i det som sker
och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja man säger mycket men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer"

-Björn Afzelius