Ljuva helg som varit...

Vilka sköna fredagar jag kommer att ha den här terminen! Börjar 10.30 med två timmars planering och slutar 15.00. Så skönt att slippa att jobba varannan vecka till 18.00 på fredagar som jag gjorde ett tag!

Innan jobbet passade jag på att städa och diska lite och efter jobbet blev det en lugn hemmakväll. Jag gjorde lax med citrontagiatelle. Blandade pastan och laxen med vitlök, plommontomater, sockerärtor och cremefraiche. Mums!

I lördags var jag på kräftskiva för andra helgen i rad. Humöret var på topp och det kändes om om både ett eller tre glas vin hade slunkit ner fast jag var helt nykter :) Vi tjatade och spelade jätte Genga. Man satt verkligen med andan i halsen och nerverna utanpå kroppen, rädd för att rasa tornet. Lyckades hålla mig ifrån att få alla klossarna att falla, mest för att jag hade så snälla medspelare som hjäpte mig :)

Även om det kändes väldigt roligt att träffa det gamla umgänget igen, så finns alltid någon med i bakgrunden. Skoja om det måste man göra för vad ska man göra annars? Gråta? Inte mer! Det känns hemskt att vara den som har suddat ut vänskapsband från barndomen, men som kloka människor runtom säger..alla gör sina egna val och jag är glad att ni valde som ni gjorde!!

I dag har jag varit ute på söndagspromenad, hälsat på mina föräldar och mormor, läst, planerat lite "jobbsaker" och bakat Johannas goda bröd. Helt klart bland det godaste bröd jag ätit :) och väldigt bra recept där även någon som inte är expert på att baka kan lyckas. Fast i.o.f lyckades ju t.o.m med rulltårtor i veckan så då ska väl nästan allt gå bra ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sweet ja dt är verkligen gudagott


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback