En ljuvlig inledning på semestern..

hade jag idag, på min första riktiga semesterdag.

Passade på att göra några småärenden på förmiddagen, som att byta bakljus på bilen.

Sedan åkte jag till en vän i Ljung. I grönskan utanför det lilla röda torpet hade hon dukat upp med pannkakslunch och hemmagjord jordgubbssylt. Till efterrätt vankades det jordgubbs/rabarberpaj. Kände mig verkligen bortskämd! Vi myste med lille A som redan har lärt sig att gå! Sedan gick vi en långpromenad i värmen. Under promenaden traskade vi in i skogen och letade oss fram till en fornlämning från järn/bronsåldern, Brudföljet i Hov. Sägnen säger att trollen gick förbi här och fick kyrkklockorna att ringa. Vem vet, kanske lurade trollen på oss där bland stenarna, i den täta skogen. Tur att lille A sov hela tiden!

Efter långpromenaden var vi både varma och svettiga och då var det skönt att ta ett uppfriskande dopp i poolen. Tänk så härligt att ha egen pool på tomten som man kan simma runt i!

Hoppade ur badkläderna och fortsatte tillbaka till Ulricehamn. Jag och L gick en sväng på stan. Köpte en topp på rean och drack en kopp kaffe medan vi summerade dagen.  Hittade två fina klänningar får nog ta ytterligare en titt på dem i morgon ;)


(http://www.vastsverige.com/en/herrljunga/products/44397/Brudfoljet-Annelund/)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback