Hjärter dam...

Vid en almanacksbeställning på adlibris så tog jag med det lilla häftet "Spå dig själv och dina vänner" av Marina Stjerna, passande namn kom jag på nu, eftersom man lägger ut korten i en stjärna!

Jag beställde boken mest för att den var så billig (39 kr) och jag har alltid tyckt att det är lite spännande med spådom och astrologi. Även om jag inte tar det på blodigt allvar direkt ;)

På baksidan står det att M.Stjerna lärde sig att spå utav en gammal dam och nu vill hon lära ut sin gåva med en enkel och lättbegriplig metod. Boken är skriven för ungdomar vilket gör att den verkligen är lättförstålig. Men trots detta tycker jag att det tar ett par gånger innan man förstår riktigt hur man ska göra. Sedan är ju korten öppna för fri tolkning ;)

Jag och mina vänner har både provat att lägga ut korten i en stjärna och att göra en "spå-snabbis". Det intressanta är att vi fick väldigt olika spådomar men även en röd tråd och ett genomgående tema som verkligen stämde in på var och en av oss. Visst har korten allmänngiltiga betydelser som kan stämma in på väldigt många människor men jag tycker att det är ett riktigt roligt tidsfördriv och det är väldigt roligt att göra tillsammans med sina vänner!

Vad korten berättade om vår framtid? Det håller vi för oss själva! Men jag kan avslöja att jag verkligen skulle satsa på min kreativa sida och talang. Gäller bara att hitta den också!bild (www.cdon.com)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback