Saltstänk i Falkenberg...

Har varit på minisemester i familjens stugan i västkuststaden Falkenberg.

Så skönt det är att vara vid havet!

På tisdagkvällen när jag kom ner drack jag och mamma te och åt körsbär till morden i midsummer. Visst är det klassiskt att titta på engelsk deckaren på sommaren!

Onsdagen var varm! Vi cyklade till en strand som ligger lite längre bort men även är lite lugnare. Hela dagen tillbringadea på stranden. Vi läste, fikade, åt glass och löste korsord. Det var ljuvligt skönt i vattnet så det fick bli många uppfriskande dopp. På kvällen avnjöt vi underbart goda laxsmörgåsar som sköldes ner med vitt vin.

Torsdagen var lite mulen till en början. Vi cyklade in till stan och tittade i affärer. Jag köpte ett fint armband och sedan åt vi lunch. På Ica hade vi hittat reklam om en gårdsbutik, så efter shoppingen så bestämde vi oss för att cykla dit. Det var en liten mysig affär med inredning och annat smått och gott. Cykelfärden hem blev riktigt svettig för regnet hade övergått i solsken, riktigt strålande sådant. Vi åkte hem till stugan och tog igen oss, läste och pysslade lite med städning och rosorna.

På kvällen gjorde vi iordning en picnickkorg med kycklingspett, bröd, och potatissallad och cyklade ut på piren. Där satt vi och tittade på båtar, måsar och fiskare. Sedan var det dags att åka hem igen. Skönt att åka på kvällen när det inte är så varmt. Jag är så glad att vi har vår lilla stuga vid havet, det blir snart ett återbesök igen!


Utsikt från piren


Farfar Bertils cykel. Rullar lika bra nu som då!Lastfartyg vid piren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback