Bland änglar och gårdar...

söndagen började jag och J dagen med att åka och titta på Lönnarp (Änglagård i filmerna). Filminspelningen av 3:dje filmen pågår för fullt här i trakterna och många vänner och bekanta har froterat sig med skådespelarna. Senaste skvallret är att Ing-Marie Carlsson (Mimmi i Tre kronor) sågs på Ica igår ;) Tyvärr ser man bara huset skymta från vägen, men omgivningarna är vackra och ändå värda ett besök.På hemvägen stannade vi till vid kvarncafét i Blidsberg och tog en fika. Vi lyssnade till vattenfallet och tittade på de stora fiskarna som simmar omkring.


bild (www.ulricehamn.se)

Sedan fortsatte vi vår färd till Borås, staden där jag och J var grannar med bara några meters avstånd i 3 1/2 år! I Borås finns det minnen nästan överallt från vår studietid. Hittills de roligaste upplevelserna i livet! Hade vi velat göra om det nu? Nej, men minnena har vi alltid kvar!

Vi stannade till hos en vän som precis har köpt hus. Det hade kommit iordning så fint på bara några veckor, och huset var verkligen fint inrett i fransk lantstil. Även mannen i huset hade fått sin vilja egenom med ett eget biorum, med imponerade bioduk och ljudsystem.

Även vi fick vår dos av bioduk och popcorn. Vi måste ha varit bland de få tjejer som inte hade sett Sex and the City 2. Filmen har ju fått väldigt negativ kritik så vi blev positivt överraskade! Tyckte att den var oväntat bra och tog upp många dilemman som kan uppstå i ett förhållande, när kärleken övergår från passion och mystik till vardagslunk med hämtmat och sömn till tv:ns brus.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback